Kempeleen ja Vantaan asentajarekry

Luo urasi

TALOTEKNIIKAN YKKÖSKETJUSSA

Liity ratkaisijoiden joukkoon!

Me olemme Elvak. Olemme hurmaavia, rohkeita ja alamme kovimman tason tekijöitä, jotka odottavat kaltaistasi osaajaa rentoon jengiimme.

Meillä pääset mukaan harvinaisen leppoisaan sekä yhteisölliseen työporukkaan ja vaihteleviin työtehtäviin ja -kohteisiin. Tuemme myös kehitystäsi alasi ammattilaisena kannustamalla jatkokouluttautumaan.

Tärkeintä meille on, että viihdyt työssäsi. Pidämme huolta hyvinvoinnistasi laajoilla liikunta- ja kulttuurieduilla ja virkistyspäivillä.

Hyppää talotekniikan edelläkävijän matkaan ja hae meille asentajaksi nyt!

RAU-asentajaksi Kempeleeseen ja Vantaalle

Automaatio-, turvajärjestelmä- ja talotekniikan suunnittelupalveluiden huippuosaaja Elvak hakee rempseän reipasta, motivoitunutta ja joustavaa pelaajaa RAU-asennustiimiimme Kempeleeseen ja Vantaalle.

Pääset ajamaan automatiikkaa monipuolisiin kohteisiin kouluista kerrostaloihin ja toimistoista tehtaisiin.

Haemme reipasta ja rentoa tekijätyyppiä, joka haluaa kehittyä alan ammattilaisena.

Jos jutustelet sujuvasti asiakkaiden, työkaverien ja tietotekniikan kanssa, olet etsimämme kaveri!

Tarjoamme sinulle hyvän palkan, kattavia hyvinvointi- ja liikuntaetuja, joustavan työajan ja tervehenkisen työyhteisön, jossa kaikkien jaksamisesta kannetaan aidosti huolta.

Lisätietoja:

Ville Karhumaa, projektipäällikkö (Kempele)
044 745 6076
rekry@elvak.fi

Mikko Ranua, projektipäällikkö (Vantaa)

040 536 5340

rekry@elvak.fi

NÄIN HURMAAMME SINUT

Me emme läväytä eteesi vaatimuslistaa tutkinnoista, titteleistä ja todistuksista. Keskitymme sen sijaan siihen, mitä voimme itse työnantajana tarjota kaltaisellesi tekijätyypille.

Hyvinvoiva yhteisö

Meillä kaiken keskiössä on se, että hymy pysyy huulilla ja akussa riittää virtaa. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin joustavilla työajoilla, kattavilla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaeduilla, aktiivisuushaasteilla ja tiimipäivillä. Konttorillamme on jopa oma hyvinvointipiste, jossa voit toteuttaa virkistävän taukojumpan!

Tukena urakehityksessä

Haluamme auttaa sinua kasvamaan alasi osaajana. Tuemme sinua jatkokouluttaumisessa järjestämällä joustoa työaikoihisi ja suunnittelemalla yhdessä urapolkuasi meillä.

Ensiluokkaiset työvälineet

Kärkiketjun pelimiehillä ja -naisilla on oltava hokkarit terässä. Meillä saat käyttöösi upouudet ja laadukkaat työvälineet- ja tamineet, joilla työnteko on sekä mukavaa että turvallista.

Kiinnostavat tehtävät

Paiskimme päivittäin hommia mitä mielenkiintoisimpien hankkeiden ja talotekniikan alan tuoreimpien teknologioiden parissa. Talotekniikan edelläkävijän kelkassa surffaat aina aallonharjalla, eikä työ pääse vahingossakaan maistumaan puulta.

TÄTÄ EDUSTAA ELVAK

Haluamme muuttaa suomalaista yrityskulttuuria rohkeampaan ja avoimempaan suuntaan. Meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan asioihin ja saavat sanoa, miltä heistä tuntuu.

Kuuntelemme herkällä korvalla, mihin väkemme haluaa yritystämme viedä. Kasvamme ja kehitymme yhdessä kohti talotekniikan kirkkainta kärkeä.

Talotekniikan edelläkävijä

Panostamme merkittävästi talotekniikan alan uusien teknologioiden ja ratkaisujen tutkimus- ja kehitystyöhön oppilaitosten, valtion laitosten ja yrityskumppaniemme kanssa. Edustamme alamme korkeinta ja kehittyneintä osaamista. Emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan näytämme muille suuntaa.

Huomisen talotekniikan ratkaisuja yhteiseen hyvinvointiin

Tulevaisuuden talotekniikan tuominen nykypäivään takaa terveemmän ja mukavamman elämän yhteiskunnassamme. Suunnittelemme, urakoimme ja ylläpidämme huomisen talotekniikkaa kova substanssiosaaminen, edelläkävijän asenne ja käytännönläheisyys edellä.

Olisimmeko uusi työpaikkasi?

Soita projektipäälliköillemme Ville Karhumaalle 044 745 6076 Kempeleessä tai Mikko Ranualle 040 536 5340 Vantaalla tai meilaa rekry@elvak.fi. Voit myös jättää soittopyynnön alta, niin otamme sinuun yhteyttä!