Elvak asiakaskokemus Lehto

Lehto Groupin kokemuksia Elvakista

 

Elvak Oy toimittaa Lehto Groupille sähkö- ja LVI-suunnitelmia. Lisäksi Elvakilta hankitaan asiantuntijapalveluita, kun Lehto Groupilla suunnitellaan toiminnan suuria linjoja. Lehto Groupilla ollaan tyytyväisiä keskustelevaan kumppanuuteen, jonka toivotaan jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Lehto Group Oyj on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä rakennusalan konserni. Yritys on tehnyt yhteistyötä Elvakin kanssa Elvakin perustamisesta lähtien. Lehto Tilojen projektipäällikkö Heikki Penninkangas ja konsernin talotekniikkajohtaja Pekka Kajula ovat tyytyväisiä Elvakin toiminnan ripeyteen ja ratkaisukeskeisyyteen.

– Elvak on nuorekas yritys, jolta löytyy selkeästi halua kehittyä ja mennä eteenpäin etsien uusia ratkaisuja, Penninkangas toteaa.

 

Elvak reagoi nopeasti

– Elvak on erittäin joustava yhtiö. Sen kanssa on erittäin hyvä ja helppo toimia, ja meillä on todella paljon yhteydenpitoa päivittäin. Elvakilla vastataan nopeasti kysymyksiin, Penninkangas mainitsee.

“Elvak on nuorekas yritys, jolta löytyy selkeästi halua kehittyä ja mennä eteenpäin etsien uusia ratkaisuja.”

Elvakin ja Lehto Groupin kumppanuus toimii Kajulan mukaan erityisen hyvin, koska yrityksillä on sama päämäärä. Kajulan mukaan Elvak palvelee Lehto Groupia nimenomaan kumppanina eikä alihankkijana. Molemminpuolinen luottamus ja arvostus luovat vahvan pohjan yhteistyölle.

– Meillä Lehto Groupilla halutaan, että kumppanimme kasvavat meidän tapaamme toimia. Elvak on ottanut haasteen vastaan ja haluaa olla kasvussamme mukana, Kajula kuvailee.

 

Uusia polkuja luodaan yhdessä

Tiiviin yhteistyön on tarkoitus jatkua myös tulevaisuudessa. Uusia ratkaisuja Lehto Groupin hankkeisiin mietitään keskustellen yhdessä Elvakin kanssa. Kajula näkee Elvakin nuoruuden etuna: yritykseltä puuttuvat urautuneet toimintamallit, ja uusia ideoita tuodaan paljon esiin.

– Suosittelen yhteistyötä Elvakin kanssa. Heillä on nuorekas ja dynaaminen porukka, jonka kanssa olemme päässeet luomaan uusia polkuja, Kajula summaa.

katso video