LVI-suunnittelijoita

Haemme LVI-suunnittelijoita haastavien ja mielenkiintoisten hankkeiden LVI-suunnittelun tehtäviin. Meillä on tarjolla monipuolisia hankkeita mm. pienkohteita, perinteisiä kerrostalohankkeita, nykyaikaisia ja ekologisia puukerrostaloja, yksityisiä ja julkisia hyvinvointitiloja ja erilaisia toimitiloja sekä kauppa- ja liikerakennuksia. Hyvinvointitiloihin kuuluvat mm. hoivakodit, palveluasunnot, päiväkodit ja koulut. Hankkeemme ovat uudis- ja saneeraus kohteita.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä, jossa olet suunnittelijana ja vastaat hankkeista itsenäisesti tai teet suunnittelua yhdessä projektivetäjien kanssa. Pääset mukaan suunnitteluprosessissa jo hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

Voit olla etsimämme LVI-suunnittelija, jos sinulla on:

-Tehtävään soveltuva insinööritutkinto
-LVI-suunnitteluohjelmistojen osaamista (MagiCAD/Cadmatic/Revit)
-Tietomallinnuksen osaamista
-Joustavuutta ja positiivista asennetta
-Halu oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä alasi asiantuntijana
-Vähintään 3 vuoden kokemusta LVI-suunnittelusta.

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Pystyt löytämään luovasti ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.
Tarkempi tehtäväkuva voidaan räätälöidä oman erikoistumisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet, henkilöstöetumme tukevat liikunnallisia harrastuksia ja työaikamme on joustava. Meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Meillä on nuorekas ja avoin työyhteisö, jossa asioita tehdään ja koetaan yhdessä.

Haluatko tulla mukaan porukkaan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä omalla urallasi? Tee hyvä päätös ja jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Jokitalo, mika.jokitalo@elvak.fi, +358 44 978 6728
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mika.jokitalo@elvak.fi tai rekry@elvak.fi otsikolla ”LVI-suunnittelija”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.