Sähkösuunnittelija asuntorakentamisen kohteisiin

Haemme sähkösuunnittelijaa haastavien ja mielenkiintoisten asuntokohteiden sähkösuunnittelun tehtäviin. Hankkeet ovat pääsääntöisesti uudisrakentamis hankkeita. Tyypillisimpiä suunnittelukohteita ovat perinteiset kerrostalohankkeet ja nykyaikaiset ja ekologiset puukerrostalot. Asiakkaidemme kohteissa käytetään monipuolisesti erilaisia moduulirakentamisen tuotteita ja pääset mukaan kehittämään myös moduulituotteiden taloteknisiä ratkaisuja.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä, jossa suunnittelijana ja vastaat hankkeista itsenäisesti ja pääset suunnittelemaan kohteita kokonaisvaltaisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa aina hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinulla on selkeät tavoitteet, ja haluat kehittää itseäsi ja omaa urapolkuasi tavoitteellisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, suunnitteluohjelmien, prosessien tuntemusta, sekä ennakkoluulotonta asennetta ja kykyä tehdä päätöksiä.

Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään sähkösuunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi

Sähköpostin aihekenttään: Sähkösuunnittelija
Lisätietoja: Kari Kokko 044-9866320