RAKENNUS­AUTOMAATIO­ASENTAJA, VANTAA
LUO URASI

RAKENNUS­AUTOMAATIO­ASENTAJA, VANTAA

Automaatio-, turvajärjestelmä- ja talotekniikan suunnittelupalveluiden huippuosaaja Elvak hakee rempseän reipasta, motivoitunutta ja joustavaa pelaajaa RAU-asennustiimiimme Vantaalle.

Pääset ajamaan automatiikkaa monipuolisiin kohteisiin kouluista kerrostaloihin ja toimistoista tehtaisiin.
Haemme reipasta ja rentoa tekijätyyppiä, joka haluaa kehittyä alan ammattilaisena.
Jos jutustelet sujuvasti asiakkaiden, työkaverien ja tietotekniikan kanssa, olet etsimämme kaveri!
Tarjoamme sinulle hyvän palkan, kattavia hyvinvointi- ja liikuntaetuja, joustavan työajan ja tervehenkisen työyhteisön, jossa kaikkien jaksamisesta kannetaan aidosti huolta.

Urakointi

Talotekniikan ykkösketjussa

Älä jää ummehtumaan koko iäksesi poppariosastolle. Liity sen sijaan ratkaisijoiden joukkoon!

Me olemme Elvak. Olemme hurmaavia, rohkeita ja alamme kovimman tason tekijöitä, jotka odottavat kaltaistasi osaajaa rentoon jengiimme.

Meillä pääset mukaan harvinaisen leppoisaan sekä yhteisölliseen työporukkaan ja vaihteleviin työtehtäviin ja -kohteisiin. Tuemme myös kehitystäsi alasi ammattilaisena kannustamalla jatkokouluttautumaan.

Tärkeintä meille on, että viihdyt työssäsi. Pidämme huolta hyvinvoinnistasi laajoilla liikunta- ja kulttuurieduilla ja virkistyspäivillä.

Jätä piippuhylly ja sirklaa avainpelaajien mukaan nyt!

Näin hurmaamme sinut

Me emme läväytä eteesi vaatimuslistaa tutkinnoista, titteleistä ja todistuksista. Keskitymme sen sijaan siihen, mitä voimme itse työnantajana tarjota kaltaisellesi tekijätyypille.

+ Hyvinvoiva yhteisö

Meillä kaiken keskiössä on se, että hymy pysyy huulilla ja akussa riittää virtaa. Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin joustavilla työajoilla, kattavilla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaeduilla, aktiivisuushaasteilla ja virkistyspäivillä. Konttorillamme on jopa oma kuntosali!

+ Tukena urakehityksessä

Haluamme auttaa sinua kasvamaan alasi osaajana. Tuemme sinua jatkokouluttaumisessa järjestämällä joustoa työaikoihisi ja suunnittelemalla yhdessä urapolkuasi meillä.

+ Kiinnostavat tehtävät

Paiskimme päivittäin hommia mitä mielenkiintoisimpien hankkeiden ja talotekniikan alan tuoreimpien teknologioiden parissa. Talotekniikan edelläkävijän kelkassa surffaat aina aallonharjalla, eikä työ pääse vahingossakaan maistumaan puulta.

+ Ensiluokkaiset työvälineet

Kärkiketjun pelimiehillä ja -naisilla on oltava hokkarit terässä. Meillä saat käyttöösi upouudet ja laadukkaat työvälineet- ja tamineet, joilla työnteko on sekä mukavaa että turvallista.

Tätä edustaa Elvak

Haluamme muuttaa suomalaista yrityskulttuuria rohkeampaan ja avoimempaan suuntaan. Meillä kaikki pääsevät vaikuttamaan asioihin ja saavat sanoa, miltä heistä tuntuu.

Kuuntelemme herkällä korvalla, mihin väkemme haluaa yritystämme viedä. Kasvamme ja kehitymme yhdessä kohti talotekniikan kirkkainta kärkeä.

Talotekniikan edelläkävijä

Panostamme merkittävästi talotekniikan alan uusien teknologioiden ja ratkaisujen tutkimus- ja kehitystyöhön oppilaitosten, valtion laitosten ja yrityskumppaniemme kanssa. Edustamme alamme korkeinta ja kehittyneintä osaamista. Emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan näytämme muille suuntaa.

Huomisen talotekniikan ratkaisuja yhteiseen hyvinvointiin

Tulevaisuuden talotekniikan tuominen nykypäivään takaa terveemmän ja mukavamman elämän yhteiskunnassamme. Suunnittelemme, urakoimme ja ylläpidämme huomisen talotekniikkaa kova substanssiosaaminen, edelläkävijän asenne ja käytännönläheisyys edellä.

Selkeät raportit

Jätä hakemus

Nimi
This field is for validation purposes and should be left unchanged.