Elvak Oy laajentaa rakentamisen suunnitteluun

Elvak Oy laajentaa rakentamisen suunnitteluun

Talotekniikkayhtiö Elvak Oy ostaa Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy:n osakekannan Mäkeläisen toimivan johdon ja Lehto Investin kanssa.

Mäkeläinen on rakennesuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Omistusjärjestelyn myötä Elvak laajentaa toimintaansa rakentamisen suunnitteluun. Elvakin ja Mäkeläisen tavoitteena on kehittää yhdessä markkinoiden tehokkain suunnitteluprosessi ja paras asiakaskokemus. Yhtiöiden strategiat ja palvelut tullaan yhteensovittamaan toisiaan tukeviksi.

Molempien yritysten omistus on vahvasti henkilöstöllä, mikä näkyy toiminnassa.

”Asiakas voi luottaa siihen, että saa aina parasta mahdollista palvelua”, Elvakin toimitusjohtaja Timo Lehto sanoo.

Kokonaisvaltainen suunnittelu on asiakkaan etu

Mäkeläisen ja Elvakin yhteistyön syventyminen hyödyttää ennen kaikkea asiakkaita.

”Elvak ja Mäkeläinen mahdollistavat yhdessä laajemman palvelutarjonnan, kun rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu voidaan hankkia helposti yhdeltä toimijalta. Suunnitellaan yhdessä kestävää huomista”, Mäkeläisen toimitusjohtaja Olli Salo sanoo.

”On asiakkaalle valtava etu, kun suunnittelija ymmärtää rakentamisen käytännöistä ja kustannusten muodostumisesta kokonaisvaltaisesti”, Lehto sanoo.

”Olen innoissani yhtiöiden palvelutarjonnan yhdistämisen tuomista mahdollisuuksista ja yhteistyön tekemisestä uusien asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien kanssa”, Elvakin toimitusjohtaja sanoo.

Vastuullinen rakentaminen lähtee suunnittelusta

Kestävä kehitys ohjaa kotimaisen rakentamisen ja kiinteistöalan markkinaa kohti kohti puu- ja hybridirakentamista, jossa hyödynnetään eri materiaalien parhaat puolet. Insinööritoimisto Mäkeläisellä on vahvaa osaamista puu-, betoni-, lasi- ja teräsrakenteiden suunnittelusta asuin- ja toimitilarakentamiseen.

”Tähtäämme markkinajohtajaksi vastuullisessa ja kokonaisvaltaisessa tulevaisuuden rakentamisen suunnittelussa – etenkin teollisen rakentamisen ja puurakentamisen suunnittelussa”, Lehto sanoo.
Kajaanilainen Insinööritoimisto Mäkeläinen on vuonna 1981 perustettu, rakennesuunnitteluun erikoistunut yhtiö. Sillä on toimipisteet Kajaanin lisäksi Vantaalla, Kempeleessä ja Tampereella.

Lisätietoja:


Timo Lehto
Toimitusjohtaja Elvak Oy
p. 040 9624 076
timo.lehto@elvak.fi

Olli Salo
Toimitusjohtaja Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy
p. 040 5066 636
olli.salo@insmakelainen.fi

Kari Kokko
Myyntijohtaja Elvak Oy
p. 044 9866 320
kari.kokko@elvak.fi