Töihin meille
Töihin meille

Liity talotekniikan ykkösketjuun

Me olemme Elvak. Talotekniikan edelläkävijä, ja aidosti mukava työpaikka. Ihmiset ovat menestyksemme avaintekijä ja siksi pidämme henkilöstöstämme huolta viimeisen päälle. Haluamme varmistaa, että työyhteisössä kaikilla on hyvä olla. Siksi työtavat, yrityskulttuuri, työyhteisö ja henkilöstön edut kehittyvät meillä jatkuvasti.

Elvakin edut

Miksi töihin Elvakille?

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä työyhteisössä, jossa on tilaa kehittymiselle, ideoille ja kokeiluille. Tekijätyyppinä istut varmasti Elvakille! Voit vaikuttaa työhösi paljon. Kaikki saavat vastuuta halunsa ja kykyjensä mukaan – meillä pääset vaikuttamaan aidosti yrityksen kehitykseen!

Hyvinvoiva yhteisö

Meille on tärkeää, että työssä viihdytään ja jaksetaan. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin: joustavat työajat, kattavat liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, aktiivisuushaasteet ja virkistyspäivät. Konttorillamme on jopa oma wellness-tila!

Kiinnostavat tehtävät

Paiskimme päivittäin hommia mitä mielenkiintoisimpien hankkeiden ja talotekniikan alan tuoreimpien teknologioiden parissa. Talotekniikan edelläkävijän kelkassa surffaat aina aallonharjalla, eikä työ pääse vahingossakaan maistumaan puulta.

Tukena urakehityksessä

Autamme sinua kasvamaan osaajana. Tuemme sinua jatkokouluttautumisessa mm. joustamalla työajoissa ja autamme myös suunnittelemaan urapolkuasi Elvakilla.

Ensiluokkaiset työvälineet

Saat uudet ja laadukkaat työvälineet ja työvaatteet, jotta työnteko on turvallista, tehokasta ja mukavaa. Kärkiketjun pelimiehillä ja -naisilla on oltava hokkarit terässä!

Avoimet työpaikat