Elvak Oy
Elvak Oy

Hyvinvointia huomisen talotekniikalla

Elvak on kotimainen talotekniikan alan kasvuyritys. Toimintamme kulmakiviä ovat vahva osaaminen, laaja palvelutarjonta ja innovatiivinen ote talotekniikan kehittämisessä.

Talotekniikan edelläkävijä

Talotekniikan edelläkävijänä viemme alaamme asiakaslähtöisempään suuntaan. Kehitämme uusia, kustannustehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja talotekniikkaan. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta kokonaisratkaisua.

Ennakkoluuloton otteemme näkyy myös yrityskulttuurissa. Huolehdimme aidosti henkilöstömme hyvinvoinnista. Tiedämme, että parhaat oivallukset, ideat ja ratkaisut syntyvät kaikin puolin hyvinvoivassa työyhteisössä.

Elvak lukuina

62
Alan ammattilaista
5,8 M€
Liikevaihto
3%
Tutkimukseen ja kehitykseen
3
Toimimme kolmella paikkakunnalla
1052
Tyytyväistä asiakasta
1065
Suunnittelu- referenssiä
4700
Rakennus­automaatio-urakointia
238
Elvak CARE -huoltosopimus-kohdetta

Talotekniikan työparisi

Haluamme olla ennen kaikkea helposti lähestyttävä ja mutkaton talotekniikan työpari. Siksi asiakkaan ymmärtäminen on meille tärkeää. Puhumme asioista mutkattomasti ymmärrettävästi – ja jos emme itse ymmärrä, kysymme.

Pyrimme luomaan pitkiä ja merkityksellisiä asiakassuhteita – olemmehan asikkaillemme talotekniikan työpari. Siksi etsimme aina parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Asiakaskokemus pääosassa

On todella tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme ja palvelumme laatuun. Siksi pidämme yllä jatkuvaa keskusteluyhteyttä asiakkaidemme kanssa ja kartoitamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti NPS-mittarilla. Hoidamme mahdolliset reklamaatiot ja ongelmatilanteet viipymättä ja palveluasenteella.

Tavoitteena ensiluokkainen asiakaskokemus

Tutkimus- ja kehitystoimintamme

Käytämme jopa kolme prosenttia liikevaihdostamme omaan tutkimus- ja kehitystoimintaamme. Sen tavoitteena on löytää uusia, kustannustehokkaita, ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi.

TKI-toiminta tukee strategiaamme, sillä tavoitteenamme on vastata alan tulevaisuuden haasteisiin.

Olemme mukana useissa kansainvälisissä talotekniikka-alan tutkimus- ja kehityshankkeissa, kuten älykkäiden ja luotettavien kyberfyysisten yhteisöjärjestelmien TIoCPS-hankkeessa ja Kestävän teollisen rakentamisen ja simuloinnin SICu-tutkimusprojektissa.

Elvakin tutkimus- ja kehitystyö

Nuorekas kasvuyritys

Olemme kasvaneet viime vuosina voimakkaasti. Kasvumme takana on sitoutunut henkilöstö ja hyvä joukkuehenki. Haluamme viedä suomalaista yrityskulttuuria parempaan suuntaan ja pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme. Se on lopulta tärkein kasvualustamme.

Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan sopivasti haasteita, vaihtelevia työtehtäviä ja hyviä etenemismahdollisuuksia. Kehitämme yrityskulttuuriamme jatkuvasti paremmaksi, jotta Elvak on jatkossa entistä halutumpi työpaikka.

Katso avoimet työpaikkamme