Antti Valkama Elvakin hallitukseen

Antti Valkama Elvakin hallitukseen

Lisää kiinteistöalan ja päästöttömän energian osaamista Elvakin päätöksentekoon.

Antti Valkama tuo monipuolisen osaamisensa Elvakin hallitustyöskentelyyn. Hänellä on 15 vuoden kokemus suurten kiinteistösalkkujen hallinnoimisesta.
– Kiinteistöt ovat tavallaan jääneet jälkeen korkean teknologian hyödyntämisessä. Elvak Oy:llä on osaamista, jonka avulla voidaan jalkauttaa teknologiset innovaation kiinteistöihin. Olen hyvin tyytyväinen saatuani mahdollisuuden osallistua Elvak Oy:n hallitustyöskentelyyn ja sitä kautta konkretisoida sitä, miten eri ratkaisut vaikuttavat kiinteistön omistajan ja kiinteistösijoittajan omaisuuden arvoon – niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä, Valkama sanoo.

Vihreää osaamista

Valkama työskenteli uransa alkuvaiheessa pitkään Nokialla, josta jäi vahva metriikkafilosofian jälki. Sitä on sovellettu vuosien ajan kiinteistöihin ja niiden tuottavuuden parantamiseen.
Päästöttömän energian käyttö on hyvin vahvasti mukana hänen ajatusmaailmassaan, sillä se tuo suorien säästöjen lisäksi monia muitakin vaikutuksia kiinteistöihin. Antilla on myös vuosien kokemus päästöttömän energian alalta tuulivoimainvestoinneista.