Elvak Care

Elvak Care -huolenpitopalvelu

ELVAK CARE -palveluiden avulla varmistetaan taloteknisten järjestelmien luotettava toiminta ja energiatehokkuus sekä minimoidaan odottamattomien häiriöiden aiheuttamat vahingot.

ELVAK CARE tarjoaa 24/7 älykästä ylläpitoa, joka tuo asiakkaalle parhaan tuoton ja tarjoaa ratkaisun kiinteistönhoidon ongelmiin. Paraskin järjestelmä vanhenee ajan myötä, suunnitelmallisella ja ennakoivalla huoltotoiminnalla voimme säästää huoltokustannuksissa merkittävästi ja kokonaiskustannukset laskevat. Lisäksi jatkuva huollon tarve vähenee ja kiinteistön talotekniikan korjausvelkaa ei jatkuvasti lisäänny. ELVAK CARE -palvelut tarjoavat joustavan ja taloudellisen mahdollisuuden varmistaa taloteknisten järjestelmien pitkä elinkaari sekä korkea käyttäjätyytyväisyys.

Valtakunnallinen palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä CARE-palveluja valtakunnallisesti koko SUOMEN alueella. Pohjoisimmat kohteet löytyvät lapista ja eteläisimmät kohteet uudeltamaalta. ELVAK CARE-kohteisiimme on toteutettu tyypillisesti ELVAKILLA talotekniikan suunnittelu ja urakointi, joten kohde on meille tuttu ja osaamme käyttää sitä siten kuin on suunniteltu.

CARE-valvomo

CARE-kohteet liitetään aina ELVAKIN CARE -valvomoon, mistä valvomme kohteiden toimintaa keskitetysti. Valvomomme sijaitsevat Vantaalla ja Kempeleessä. Valvomosta voimme todeta yhdellä silmäyksellä kohteen taloteknisten laitteiden toimintatilan. Lisäksi kouluttamme ja ohjaamme paikallista kiinteistönhuoltoa päivittäin opastaen heitä käyttämään kiinteistöä ja kiinteistön taloteknisiä laiteita oikein.

Ympärivuorokautinen valvonta

ELVAK CARE-valmomo valvoo kohteita ja kerää tietoa kohteiden toiminnasta aina 24/7. ELVAK CARE palvelunumero palvelee asiakkaita virka-aikana. Asiakaskohtainen ELVAK CARE -palvelu ja palvelun sisällönmäärittely tehdään aina asiakkaan kanssa siten, että se tukee asiakkaan kiinteistön huolto- ja ylläpitotarpeita mahdollisimman hyvin.

Ota yhteyttä

Kari Kokko Varatoimitusjohtaja 044 986 6320 kari.kokko@elvak.fi

Yli 80 hoivakotia/palvelutaloa

Yli 20 toimitilakohdetta

5 koulukohdetta