Elvak CARE
Elvak CARE

Kokonaisvaltainen talotekniikan huolenpitopalvelu

Tekoälyn ja CARE-ammattilaisten avulla varmistamme, että kiinteistösi pysyy viihtyisänä, turvallisena ja toimivana. Seuraamme ja säädämme talotekniikkasi, jotta se toimii jatkuvasti optimaalisesti.

CAREn pohjalla toimii merkkiriippumaton digitaalinen ratkaisu, joka mahdollistaa useiden laitteiden liittämisen palveluun. Valvomomme toimii 24/7 ja voit ottaa yhteyttä meihin matalalla kynnyksellä.

Suunnittelupalvelut
MITÄ CARE RATKOO?

Palvelumme hyödyt pähkinänkuoressa

Elvak CARE takaa huolettoman, turvallisen ja miellyttävän arjen kiinteistössäsi. Palvelu tuo toimintavarmuutta ja energiatehokkuutta. Se näkyy kiinteistösi loppukäyttäjille parempana asuin-, opiskelu- ja työskentely-ympäristönä.

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus ja energian säästäminen ovat nousseet viime aikoina entistä tärkeämpään rooliin. Elvak CARE auttaa sinua säästämään energiaa kiinteistössäsi optimoimalla muun muassa lämmityksen ja ilmastoinnin säätöjä – sisäolosuhteita heikentämättä.

24/7 valvomo

Älykkäät järjestelmät valvovat kiinteistöäsi vuorokauden ympäri, ja kokeneet talotekniikan asiantuntijamme palvelevat sinua virka-aikana. Reagoimme kaikkiin vika- ja ongelmatilanteisiin viipymättä hälyttäen kiinteistöhuollon paikalle ohjeiden kera.

Elinkaaren jatkuvuus

Varmistamme taloteknisten järjestelmien vuosihuolloilla, jatkuvalla seurannalla ja säätöjen optimoinnilla, että kiinteistösi elinkaari on mahdollisimman pitkä. Olemme mukana kiinteistösi elinkaaressa alusta loppuun saakka.

Toimintavarmuuden valvonta

Seuraamme taloteknisten järjestelmienne kuntoa kaiken aikaa. Ennakoimme laitteiden huoltotarpeita aikatauluttamalla ja tilaamalla huollot jo ennen kuin laitteet vikaantuvat. Näin voidaan välttää kalliit korjauskäynnit ja säästää selvää rahaa.

Olosuhteiden hallinta

Ihmisten on hyvä työskennellä, opiskella ja asua kiinteistössäsi, kun sisäolosuhteet ovat kunnossa. Valvomme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkaasi, jotta sisäilman laatu ja lämpötila pysyvät jatkuvasti hyvällä tasolla.

Aktiivinen linkki kiinteistön osapuolten välillä

Elvak CARE -palvelu on aktiivinen linkki esim. kiinteistön käyttäjän, kiinteistöhuollon ja kiinteistöpäällikön välillä.

Elvak CARE käyttää tekoälyä talotekniikan säätöjen optimointiin, mutta palvelu on silti ennen kaikkea ammattimaista asiakaspalvelua. CARE-mestarimme ovat kokeneita talotekniikan osaajia, joilta voi kysyä aina asioista matalalla kynnyksellä.

Elvak CARE -palvelu on aktiivinen linkki esim. kiinteistön käyttäjän, kiinteistöhuollon ja kiinteistöpäällikön välillä.
Estää turhia laiterikkoja

Ennakoiva kiinteistöhuolto

Tiesitkö, että yli 80% kiinteistösi vikailmoituksista olisi ratkaistavissa etänä? Älykkäät valvontajärjestelmämme ja CARE-mestarimme seuraavat jatkuvasti taloteknisen laitteistonne kuntoa ja hälyttävät, kun koneet kaipaavat huoltoa. Moni kallis korjauskäynti jää välistä, kun laitteita huolletaan ja korjataan ajoissa.

Estää turhia laiterikkoja
Takaa toimintavarmuuden

24/7 valvomo

Kiinteistösi talotekniikan valvonta, ylläpito ja päivitykset ovat hallussamme. Arkesi on huoletonta, kun varmistamme, että kaikki on kiinteistössäsi kunnossa. Oletpa missä tahansa, kokeneet talotekniikan asiantuntijamme valvovat kiinteistöäsi aina virka-aikana.

Takaa toimintavarmuuden
Järjestelmällistä huolenpitoa

Talotekniikan vuosihuollot

Vuosittaiset taloteknisten laitteiden huollot kuuluvat CARE-palveluun. Seuraamme jatkuvasti järjestelmienne huoltotarpeita ja aikataulutamme huollot järkevimpään ajankohtaan.

Järjestelmällistä huolenpitoa
Suorituskykyä talotekniikalle hyvinvointia ihmisille

Selkeät raportit

Selkeät ja helppolukuiset raportit ovat olennainen osa CARE-palvelua. Raportit visualisoivat kiinteistön olosuhteita ja kulutusta reaaliajassa.
Raporttien avulla voi mm. asettaa kulutuksen säästötavoitteet ja toteutuman seurannan.

Raportteja voidaan käyttää myös opetustarkoituksiin oppilaitoksissa.

Useille kohteille

Keskitetty hallinta

Jos hallinnassasi on useita kiinteistöjä, voi niiden energiankulutuksen ja olosuhteiden seuranta olla todella työlästä ja sekavaa. Elvak CARE nostaa taakan harteiltasi. Sen avulla voidaan hallita useiden kiinteistöjen talotekniikkaa keskitetysti ja samanaikaisesti etävalvomostamme käsin. Näin kokonaisuus pysyy aina hallinnassa ja säätöjen optimointi on helppoa.

Useille kohteille
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun kaipaat osaavaa kumppania kiinteistösi talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon, avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.