Elvak CARE
Elvak CARE

Kokonaisvaltainen talotekniikan huolenpitopalvelu

Elvak CARE on kokonaisvaltainen kiinteistön huolenpitopalvelu. Se mahdollistaa merkittävät säästöt kiinteistön energia- ja huoltokuluissa. Optimaalisesti toimiva talotekniikka takaa viihtyisän ja huolettoman arjen. 24/7 toimiva palvelu on täysin merkkiriippumaton, joten se on mahdollista saada kaikkiin kiinteistöihin.

Suunnittelupalvelut
MITEN CARE AUTTAA?

Palvelumme hyödyt

CARE tuo toimintavarmuutta ja energiatehokkuutta. Se näkyy kiinteistönne loppukäyttäjille parempana asuin-, opiskelu- ja työskentely-ympäristönä. Palvelumme takaa huolettoman ja sujuvan kiinteistönpidon sekä turvalliset ja miellyttävät olosuhteet käyttäjille.

Energiatehokkuus

Kiinteistöjen energiatehokkuus on nykyisin entistä tärkeämpää. Elvak CARE auttaa säästämään energiaa kiinteistössänne optimoimalla muun muassa lämmityksen ja ilmastoinnin säätöjä – sisäolosuhteita heikentämättä.

24/7 valvomo

Älykkäät järjestelmät ja CARE-asiantuntijat valvovat kiinteistöänne vuorokauden ympäri. CAREn avulla havaitsemme useimmat ongelmat ennalta ja korjaamme etänä 80% ilmenneistä vioista. Kokeneet talotekniikan ammattilaiset palvelevat teitä virka-aikana.

Elinkaaren jatkuvuus

Varmistamme taloteknisten järjestelmien vuosihuolloilla, jatkuvalla seurannalla ja säätöjen optimoinnilla, että kiinteistönne elinkaari on mahdollisimman pitkä. Olemme mukana kiinteistösi elinkaaressa alusta loppuun saakka.

Toimintavarmuuden valvonta

Seuraamme taloteknisten järjestelmienne kuntoa kaiken aikaa. Ennakoimme laitteiden huoltotarpeita aikatauluttamalla ja tilaamalla huollot jo ennen kuin laitteet vikaantuvat. Näin voidaan välttää kalliit korjauskäynnit ja säästää selvää rahaa.

Olosuhteiden hallinta

Ihmisten on hyvä työskennellä, opiskella ja asua kiinteistössänne, kun sisäolosuhteet ovat kunnossa. CAREn avulla sisäilman laatu ja lämpötila pysyvät optimaalisena

Aktiivinen linkki kiinteistön osapuolten välillä

Elvak CAREn avulla kiinteistön talotekniikkaa valvotaan ja optimoidaan niin että olosuhteet pysyvät aina ihanteellisina. Palvelu yhdistää kiinteistön ylläpidon ja huollon mahdollistaen niiden saumattoman yhteistyön.

CARE-mestarimme ovat kokeneita talotekniikan osaajia, joilta voi kysyä aina asioista matalalla kynnyksellä. Lisäksi CARE optimoi tekoälyn avulla jatkuvasti kiinteistön olosuhteita.

Elvak CARE -palvelu on aktiivinen linkki esim. kiinteistön käyttäjän, kiinteistöhuollon ja kiinteistöpäällikön välillä.
Estää turhia laiterikkoja

Ennakoiva kiinteistöhuolto

Tiesitkö, että yli 80% kiinteistönne vikailmoituksista olisi ratkaistavissa etänä? Älykkäät valvontajärjestelmämme ja CARE-mestarimme seuraavat jatkuvasti taloteknisen laitteistonne kuntoa ja hälyttävät, kun koneet kaipaavat huoltoa. Moni kallis korjauskäynti jää välistä, kun laitteita huolletaan ja korjataan ajoissa.

Estää turhia laiterikkoja
24/7 valvomo

Takaa toimintavarmuuden

CARE hoitaa kiinteistönne talotekniikan valvonnan, ylläpidon ja päivitykset. Arki on huoletonta, kun kokeneet talotekniikan asiantuntijat ja tekoäly valvovat kiinteistöänne.

Takaa toimintavarmuuden
Järjestelmällistä ylläpitoa

Talotekniikan vuosihuollot

Taloteknisten laitteiden vuosittaiset huollot kuuluvat CARE-palveluun. Seuraamme jatkuvasti järjestelmienne huoltotarpeita ja aikataulutamme huollot sopivimpaan ajankohtaan.

Järjestelmällistä huolenpitoa
Seuraa ja optimoi kulutusta

Selkeät raportit

Selkeät ja helppolukuiset raportit ovat olennainen osa CARE-palvelua. Raportit visualisoivat kiinteistön olosuhteita ja kulutusta reaaliajassa.
Raporttien avulla voi mm. asettaa kulutuksen säästötavoitteet ja toteutuman seurannan.

Raportteja voidaan käyttää myös opetustarkoituksiin oppilaitoksissa.

Useille kiinteistöille

Keskitetty hallinta

Elvak CAREn avulla voidaan hallita useiden kiinteistöjen talotekniikkaa keskitetysti ja samanaikaisesti etävalvomostamme käsin. Näin kokonaisuus pysyy aina hallinnassa ja säätöjen optimointi on helppoa.

Useille kohteille
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun kaipaat osaavaa kumppania kiinteistösi talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon, avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.