Esperi Care

Esperi Care

Aktiivista tukea kymmenille kiinteistöille kellon ympäri – Esperin tarina Elvak CAREn asiakkaana
PALVELUT Care
MITÄ TEIMME • 6kpl VAK ala-asemia
• 900 fyysistä pistettä
• WebVision paikallinen valvomo

Aktiivista tukea kymmenille kiinteistöille kellon ympäri – Esperin tarina Elvak CAREn asiakkaana

Suomen suurimpiin asumispalveluita tuottaviin yrityksiin kuuluva Esperi Care hallinnoi satoja kiinteistöjä ympäri maatamme. Mittavan kiinteistöportfolion talotekniikka vaatii aktiivista huolenpitoa, jossa Elvak on toiminut yhtiön luottokumppanina jo vuosien ajan.

Asumis- ja lääkäripalveluja tarjoavalla Esperillä on jopa 6600 asukaspaikkaa hoivakodeissaan ja palvelutaloissaan läpi Suomen. Ikäihmisiä, mielenterveyskuntoutujia ja kehitysvammaisia majoittavien tilojen talotekniikan on toimittava mahdollisimman häiriöttömästi, tehokkaasti ja sujuvasti.

Elvak on valvonut jo pitkään Esperin kiinteistöjen sisäolosuhteita, energiatehokkuutta ja taloteknisten järjestelmien toimintakuntoa kokonaisvaltaisen huolenpitopalvelunsa Elvak CAREn voimin.

– Meillä on Elvakin etävalvomossa ainakin 60 kohdetta ympäri Suomen. Eli Elvakin osalta voidaan puhua maan laajuisesta palveluverkosta, Esperin kiinteistöpäällikkö Markku Heiska kertoo.

Nopeaa apua arjen ongelmatilanteisiin

Elvak CARE -palvelun hyödyt ovat näyttäytyneet Esperille toimintavarmuutena, kustannustehokkuutena ja huolettomampana arkena. Erityisesti Elvakin “CARE-mestareiden”, eli ympäri vuorokauden toimivan valvomohenkilöstön ripeä reagointikyky on ollut heille tärkeää.

– Aina kun on ongelmia, he saavat huoltomiehen liikkumaan tehokkaasti kohteeseen. Elvakin toiminta valvomossa on aktiivista ja heidän ongelmanratkaisukykynsä on ollut hyvä, Heiska kehuu.
Vikkelän ja toimeliaan palvelun lisäksi yhteydenpito Elvakin asiantuntijoiden kanssa on sujunut mainiosti.

– Viestintä ja yhteistyö on toiminut kaikin puolin hienosti. Heidät tavoittaa aina, ja heidän kanssaan helppo asioida. Eikä tämä ole ollenkaan liioittelua, vaan asiat toimivat oikeasti hyvin, Heiska vakuuttaa.