Työntekijäkokemus Nissilä

Petri Nissilä, Projektipäällikkö

Petri Nissilä valmistui vuonna 2013 Oulusta Oulun-ammattikorkeakoulusta automaatiotekniikan insinööriksi. Opintojensa aikana Petri työskenteli jo Elvakilla, ja teki opintoihin liittyvät harjoittelut ja insinöörityön Elvakille. Ensimmäiset vuodet Petri työskenteli rakennusautomaatioasentajana ja projektinhoitajana. Vastuutehtävänä oli yrityksen automaatioprojektien toteuttaminen. Petri onkin Elvakin ensimmäisiä työntekijöitä.

 

Petri Nissilä työskentelee projektipäällikkönä Elvakilla.

Kerrotko meille työkokemuksistasi?

”Kentältä asennushommista sain erittäin hyvän kokemuksen ja perspektiiviä rakennusautomaatiosta kokonaisuutena. Lisäksi kenttä-, sekä asennuskokemus antaa hyvän pohjan esimies-, projektointi-, ja automaation suunnittelutehtäviin missä nykyään työskentelen. Meidän suunnittelemissa ja toteuttamissa kohteissa pääsemme vaikuttamaan toteutukseen kokonaisvaltaisesti ja olemme usein asiakkaan mukana jo kohteen hankekehitysvaiheessa. Näin voimme toteuttaa kohteidemme kiinteistöautomaatio-kokonaisuudet alan uusimmilla teknologioilla ja laitteilla.

 

Elvak on mahdollistanut minulle urapolun, jota pitkin on ollut luonnollista edetä esimieheksi, ja ottaa vastuuta isommasta kokonaisuudesta. Meillä esimiehillä ja projektipäälliköillä on vahva kokemus työmailta, ja sitä kautta automaatiokokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus on helpompaa ja luontevampaa. Vuosien saatossa työskenteleminen Elvakilla on osoittautunut positiiviseksi kokemukseksi, ja olen päässyt tekemään vuosien saatossa juuri sen tyyppistä hommaa mistä olen nauttinut. Tänne on joka päivä mukava tulla töihin.

Omille alaisille annan vastuuta ja pyrin aina siihen, että jokaisen työpäivän jälkeen projektiin osallistuvilla
osapuolilla on hyvät fiilikset. Onnistuneessa hankkeessa kaikilla hankkeen osapuolilla on aina merkittävä
rooli onnistumisen kannalta, ja hyvällä keskinäisellä kommunikoinnilla ratkaistaan pääosa ongelmista, jo
ennen ongelman syntyä.”

 

Mitä Insinöörin arkeen kuuluu töiden lisäksi?

”Perhe ja lapset pitävät illat kiireisinä, mutta sählyä pitää päästä pelaamaan pari kertaa viikossa. Lisäksi
maastopyörällä käyn haastamassa itseäni Köykkyrin metsissä aina kun aikaa löytyy. Liikunta on minulle
tärkeä, ja se on hyvä keino käydä hakemassa päivittäinen endorfiiniannos!”

Meillä on ilo työskennellä Petrin kanssa.

SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Kempele

Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä laitteiden käyttöönotto tehtävät.
Työskentelet yhteistyössä projektipäälliköiden, projektinhoitajien, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Edellytämme työssä matkustusvalmiutta.
Tarjoamme kiinnostavia projekteja kokeneessa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
Lisätietoja: Ville Karhumaa +3584 4745 6076

  TYÖHAKULOMAKE

  LVI-suunnittelijoita, Kempele

  Haemme LVI-suunnittelijoita haastavien ja mielenkiintoisten hankkeiden LVI-suunnittelun tehtäviin. Meillä on tarjolla monipuolisia hankkeita mm. pienkohteita, perinteisiä kerrostalohankkeita, nykyaikaisia ja ekologisia puukerrostaloja, yksityisiä ja julkisia hyvinvointitiloja ja erilaisia toimitiloja sekä kauppa- ja liikerakennuksia. Hyvinvointitiloihin kuuluvat mm. hoivakodit, palveluasunnot, päiväkodit ja koulut. Hankkeemme ovat uudis- ja saneeraus kohteita.

  Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä, jossa olet suunnittelijana ja vastaat hankkeista itsenäisesti tai teet suunnittelua yhdessä projektivetäjien kanssa. Pääset mukaan suunnitteluprosessissa jo hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

  Voit olla etsimämme LVI-suunnittelija, jos sinulla on:

  -Tehtävään soveltuva insinööritutkinto
  -LVI-suunnitteluohjelmistojen osaamista (MagiCAD/Cadmatic/Revit)
  -Tietomallinnuksen osaamista
  -Joustavuutta ja positiivista asennetta
  -Halu oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä alasi asiantuntijana
  -Vähintään 3 vuoden kokemusta LVI-suunnittelusta.

  Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Pystyt löytämään luovasti ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.
  Tarkempi tehtäväkuva voidaan räätälöidä oman erikoistumisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

  Tarjoamme

  Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.
  Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet, henkilöstöetumme tukevat liikunnallisia harrastuksia ja työaikamme on joustava. Meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

  Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Meillä on nuorekas ja avoin työyhteisö, jossa asioita tehdään ja koetaan yhdessä.

  Haluatko tulla mukaan porukkaan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä omalla urallasi? Tee hyvä päätös ja jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021.

  Kiinnostuitko?

  Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Jokitalo, mika.jokitalo@elvak.fi, +358 44 978 6728
  Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mika.jokitalo@elvak.fi tai rekry@elvak.fi otsikolla ”LVI-suunnittelija”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

   TYÖHAKULOMAKE

   Sähkösuunnittelun projektipäällikkö toimitilakohteisiin, Kempele

   Haemme vahvan työkokemuksen omaavaa sähkösuunnittelijaa haastavien ja laajojen toimitilakohteiden sähkösuunnittelun projektipäällikön tehtäviin. Hankkeet ovat pääsääntöisesti uudisrakentamisen toimitila hankkeita. Tyypillisimpiä toimitilakohteita ovat suuret logistiikka-, kauppa- ja liikekeskukset sekä toimistorakennukset.

   Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä ja vastaat hankkeista itsenäisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa aina hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

   Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinussa on johtajuutta, johdat suunnittelua esimerkilläsi ja vastaat sähkösuunnittelun kehittämisestä vastuualueellasi. Halutessasi muodostamme sinulle oman suunnittelijaryhmän, jonka esimiehenä tulet toimimaan.

   Toivomme insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta toimitilahankkeiden sähkösuunnittelutehtävistä.

   Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

   Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
   Lisätietoja: Kari Kokko 044-9866320

    TYÖHAKULOMAKE

    SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Vantaa

    Haemme Vantaalle

    RAKENNUSAUTOMAATIO- / AUTOMAATIOASENTAJAA

    Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä projektien hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä projektipäällikön, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien toteutuksesta. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.

    Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan.

    Tarjoamme kiinnostavia automaatioprojekteja nuorekkaassa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
    Lisätietoja: Mikko Ranua +358405365340

     TYÖHAKULOMAKE