LVI-suunnittelu Helsinki
LVI-suunnittelu Helsinki

LVI-suunnittelu Helsinki

Etsitkö osaavaa, kokenutta ja asiakaslähtöistä LVI-suunnittelijaa kiinteistöllesi? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat korkeatasoiset ja käytännölliset LVI-suunnitelmat tarpeisiisi räätälöitynä Helsingissä ja Uudellamaalla.

LVI-suunnittelu Helsinki

Kaikki kiinteistöt tarvitsevat toimivaa lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikkaa. Varmista LVI-ratkaisujesi toimintavarmuus, käytännöllisyys ja kustannustehokkuus kanssamme. Olemme paikallinen ja kokenut toimija, ja olemme tehneet LVI-suunnittelua Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla kaikenlaisiin kiinteistöihin kouluista kauppakeskuksiin ja toimistoista tehtaisiin jo vuosien ajan.

Toimintamme on tehokasta, ja projektimme etenevät aina juohevasti alusta loppuun. Sen takaa pitkä kokemuksemme LVI-suunnittelusta, vahva projektointi, nykyaikaiset suunnittelumenetelmät, 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida energiankulutusta, säästää huolto- ja korjauskustannuksissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Elvak CARE toimii linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Palvelussa seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkaasi, jotta se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka vuoksi palveluun on liitettävissä monia eri laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina virka-aikana.

Useille kohteille
LVI-SUUNNITTELU HELSINKI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme toimineet Uudenmaan alueella jo pitkään, joten tunnemme pääkaupunkiseudun toimintaympäristön vaatimukset LVI-suunnittelulle. PK-seudun toimistomme on Vantaalla, josta pääsemme kätevästi kiinteistöllesi Helsingissä.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla kiinteistö vailla hyviä LVI-suunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.