LVI-suunnittelu Kempele
LVI-suunnittelu Kempele

LVI-suunnittelu Kempele

Talotekniikan edelläkävijä Elvak tarjoaa laadukasta LVI-suunnittelua Kempeleessä ja Pohjois-Pohjanmaalla vankalla kokemuksella ja tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

LVI-suunnittelu Kempele

Kaikki kiinteistöt tarvitsevat toimivaa lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikkaa. Varmista kiinteistösi LVI-ratkaisujen toimintavarmuus, käytännöllisyys ja kustannustehokkuus kanssamme. Olemme kokenut kempeleläinen yhtiö, joka tuntee paikallisen toimintaympäristön vaatimukset LVI-tekniikalle. Olemme tehneet LVI-suunnittelua erilaisiin kiinteistöihin kouluista kauppakeskuksiin jo vuosien ajan.

Toimimme tehokkaasti, ja projektimme etenevät aina sujuvasti alusta loppuun. Sen takaa vankka kokemuksemme LVI-suunnittelusta. Valttejamme ovat vahva projektointi, nykyaikaiset suunnittelumenetelmät, 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida energiankulutusta, säästää huoltokustannuksissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Elvak CARE toimii linkkinä kiinteistön käyttäjien, kiinteistöhuollon ja kiinteistöinsinöörin välillä. Palvelun avulla seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkasi, jotta se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka myötä palveluun voidaan liittää useita eri laitteita.  Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina virka-aikana.

Useille kohteille
LVI-SUUNNITTELU KEMPELE

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikkapalvelujamme koko valtakunnan alueelle. Pääkonttorimme on kuitenkin yhä Kempeleen Voimatiellä – siellä, mistä kaikki alkoikin.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla kiinteistö vailla hyviä LVI-suunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.