LVI-suunnittelu Lahti
LVI-suunnittelu Lahti

LVI-suunnittelu Lahti

Etsittekö asiantuntevaa, kokenutta ja asiakaslähtöistä LVI-suunnittelijaa kiinteistöllesi Lahdessa? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat laadukkaat ja käytännölliset LVI-suunnitelmat tarpeisiinne räätälöitynä.

LVI-suunnittelu Lahti

Varmista kiinteistönne LVI-ratkaisujen käytännöllisyys ja kustannustehokkuus suunnittelemalla ne kanssamme. Olemme valtakunnallinen ja kokenut toimija, ja olemme suunnitelleet lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikkaa erilaisiin kiinteistöihin kauppakeskuksista kouluihin jo vuosien ajan.

 

Toimimme aina tehokkaasti ja luotettavasti. Hankkeidemme onnistumisen varmistaa pitkä kokemusemme LVI-suunnittelusta, vahva projektointiosaamisemme, modernit työmenetelmät ja 3D-tietomallintaminen.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voitte optimoida kiinteistönne energiankulutusta, säästää huolloissa ja kohentaa sisäolosuhteita.

Elvak CARE toimii linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Palvelussa seuraamme ja optimoimme jatkuvasti talotekniikkaanne, jotta se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa 24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

Palvelun pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, joka mahdollistaa useiden eri laitteiden liittämisen etävalvomoomme. 24/7 toimiva valvomomme seuraa talotekniikkaanne ja asiantuntijamme palvelevat teitä aina virka-aikana.

Useille kohteille
LVI-SUUNNITTELU LAHTI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme toimineet Lahden seudulla jo pitkään, joten tunnemme alueen toimintaympäristön vaatimukset LVI-suunnittelulle. Etelä-Suomen alueen toimistomme on Vantaalla, josta pääsemme kätevästi luoksenne reilussa tunnissa.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla kiinteistö vailla hyviä LVI-suunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.