LVI-suunnittelu Vaasa
LVI-suunnittelu Vaasa

LVI-suunnittelu Vaasa

LVI-suunnittelu Vaasassa ja Pohjanmaan seudulla kaikenlaisiin kiinteistöihin tarpeisiinne räätälöitynä. Meiltä saat myös automaatio- ja sähkösuunnitelmat. Valitse kumppaniksenne Elvak, talotekniikan edelläkävijä.

LVI-suunnittelu Vaasa

Kaikki kiinteistöt tarvitsevat toimivaa ja tarkoituksenmukaista LVI-tekniikkaa. Varmista LVI-ratkaisujenne käytännöllisyys, toimintavarmuus ja kustannustehokkuus nykyaikaisen ja osaavan toimijan kanssa. Toimimme tehokkaasti ja luotettavasti vuosikausien kokemuksella.

Menestyksen hankkeissamme varmistaa pitkä kokemuksemme ja jatkuvasti kehittyvä osaamisemme LVI-suunnittelusta. Työtämme tukevat vahva projektointi, moderni 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

Toimintamme taustavoimana on oma tutkimus- ja kehitystyömme. Panostamme jopa kolme prosenttia liikevaihdostamme TKI-työhön, joka näkyy teille tehokkaampina ja älykkäämpinä LVI-ratkaisuina.

 

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida kiinteistönne energiankulutusta, säästää huoltokuluissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Palvelu toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Valvomme ja optimoimme jatkuvasti talotekniikkaasi. Näin varmistamme sen toimivan aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

Elvak CARE perustuu laitevalmistajista riippumattomaan digitaaliseen alustaan, johon voidaan liittää useita eri laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja asiantuntijamme palvelevat sinua tehokkaasti aina virka-aikana.

Useille kohteille
LVI-SUUNNITTELU VAASA

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme suunnitelleet LVI-ratkaisuja Pohjanmaan seudulla jo vuosia, joten tunnemme alueen toimintaympäristön vaatimukset LVI-suunnittelulle.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla kiinteistö vailla hyviä LVI-suunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.