LVI-suunnittelu Vantaa
LVI-suunnittelu Vantaa

LVI-suunnittelu Vantaa

Olemme Elvak, talotekniikan edelläkävijä. Teemme laadukasta ja nykyaikaista LVI-suunnittelua Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla kaikenlaisiin kiinteistöihin tarpeisiisi räätälöitynä.

LVI-suunnittelu Vantaa

Laadukas LVI-tekniikka on jokaisen toimivan kiinteistön peruspilari. Varmista LVI-ratkaisujesi toimintavarmuus, käytännöllisyys ja kustannustehokkuus kanssamme. Olemme paikallinen ja kokenut toimija, ja olemme tehneet LVI-suunnittelua Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla kaikenlaisiin kiinteistöihin jo vuosien ajan.

Hankkeemme etenevät aina sujuvasti alusta loppuun. Sen takaa pitkä kokemuksemme LVI-suunnittelusta, vahva projektointi, 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

Toimintamme taustavoimana on oma tutkimus- ja kehitystyömme. Panostamme jopa kolme prosenttia liikevaihdostamme TKI-työhön, mikä näkyy asiakkaillemme entistä energia- ja kustannustehokkaampina, käytännöllisempinä ja älykkäämpinä LVI-ratkaisuina.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida energiankulutusta, säästää huolto- ja korjauskustannuksissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Seuraamme ja optimoimme jatkuvasti talotekniikkaasi. Näin varmistamme sen toimivan aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka vuoksi etävalvomoomme voidaan liittää useita eri laitteita. Valvomomme toimii 24/7 ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
LVI-SUUNNITTELU VANTAA

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme suunnitelleet LVI-ratkaisuja pääkaupunkiseudulla jo vuosia, joten tunnemme alueen toimintaympäristön vaatimukset LVI-suunnittelulle. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, josta pääsemme kätevästi kiinteistöllesi Helsingissä.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla kiinteistö vailla hyviä LVI-suunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.