Elvak Service
Elvak Service

Rakennus­automaation huolto- ja elinkaaripalvelut

Rakennusautomaation huolto Pohjois-Suomessa Fidelixin, Schneiderin ja Stenforsin automaatiojärjestelmille ja Hedengren Firescape -, Esmi -ja Schneider FDP -paloilmoitinlaitteille pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Elvakin rakennusautomaation huolto- ja elinkaaripalveluiden Elvak Servicen avulla varmistetaan, että järjestelmät pysyvät kunnossa ja palvelevat optimaalisesti koko elinkaarensa ajan.
Huolto- ja elinkaaripalvelumme kattavat kaiken ylläpidosta ja pienemmistä huolloista suurempiin saneerauksiin ja järjestelmien nykyaikaistamiseen.

Referenssit

Huoltokohteitamme

Säännöllinen huolto pitää rakennusautomaatio- ja paloilmaisinjärjestelmät kunnossa ja sitä myöten arjen sujuvana kiinteistössänne. Ammattilaisemme ovat huoltaneet monien valmistajien järjestelmiä vuosien ajan. Tutustu huoltoreferensseihimme!

Taustalla Elvakin suunnittelu­osaaminen

Elvakin rakennusautomaation huolto ja järjestelmäsaneeraukset perustuvat aina järkevään suunnitteluun, jossa otetaan huomioon järjestelmä ja kiinteistö kokonaisuutena.

Laiteriippumattomana toimijana osaamme huoltaa ja saneerata kaikenlaisia rakennusautomaatiojärjestelmiä.

3D havainnollistaa ison kuvan

Automaatio­järjestelmien huollot

Elvak Servicen kokonaisvaltaiset palvelut sisältävät kaikki automaatiojärjestelmien huollot yksittäisten laitteiden huollosta ja vaihtamisesta suurempiin järjestelmäsaneerauksiin ja muutostöihin.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille

Rakennus­automaation huolto monille merkeille

Elvak Serviceltä saa huoltopalvelut useimmille rakennusautomaatiossa käytettäville laitteille. Huollamme Stenfors-, Fidelix– ja Schneider -rakennusautomaatiojärjestelmät ja tarjoamme niihin järjestelmien nykyaikaistamista ja pilvipalveluratkaisuja järjestelmien hallinnan avuksi.

Rakennusautomaatio nykyaikaan

Voimme nykyaikaistaa rakennusautomaatiojärjestelmänne ja liittää sen halutessanne Elvak CARE -huolenpitopalveluun. Sen avulla järjestelmää valvotaan ja optimoidaan jatkuvasti etänä.

Monenlaisille kiinteistöille

Olemme osaava rakennusautomaation huoltokumppani kiinteistön koosta ja käyttötarkoituksesta riippumatta. Työtämme tukee Elvakin vahva kokemus automaatiourakoinnista ja -suunnittelusta.

Stenfors Oy on nyt Elvak Service

Elvak osti vuoden 2022 lopussa Stenfors Oy:n liiketoiminnan, ja toteuttaa nykyisin myös Stenfors-rakennusautomaatiojärjestelmien huolto- ja elinkaaripalvelut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun kaipaat osaavaa kumppania kiinteistösi talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon, avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.