Suunnittelupalvelut
Suunnittelupalvelut

LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja automaatio­suunnittelu

Suunnittelemme juuri tarpeisiinne sopivat, käytännölliset ja toimintavarmat LVI-, sähkö- ja automaatiojärjestelmät. Kokeneet ja koulutetut suunnittelijamme hyödyntävät työssään alamme tuoreimpia teknologioita sekä Elvakin tutkimus- ja kehitystoiminnan innovaatioita.

Suunnittelupalvelut
Sähkösuunnittelu

LVI-suunnittelu

Suunnittelemme LVI-järjestelmät vastaamaan asiakkaan ja kiinteistön loppukäyttäjän tarpeita, säästämään kustannuksia ja energiaa sekä palvelemaan pitkään.

LVI-suunnittelu tehdään aina 3D-mallinnuksen avulla. Elvakin suunnittelemat LVI-järjestelmät on helppo integroida osaksi rakennusautomaatiojärjestelmiä.

Älykästä energiatehokkuutta

Olosuhteista tinkimättä

Suunnittelemme energiatehokkaita kokonaisuuksia sisäilmatavoitteista tinkimättä. Tavoitteenamme on luoda suunnittelun avulla kiinteistöön terveelliset ja tasaiset sisäolosuhteet työskentelyyn, opiskeluun tai asumiseen.

Älykästä energiatehokkuutta
3D havainnollistaa ison kuvan

Moderni suunnittelu- ja mallinnustekniikka

Käytämme LVI-suunnittelussamme tuoreinta suunnittelu- ja 3D-mallinnustekniikkaa.

Suurtenkin rakennusten LVI-ratkaisujen kokonaisuus hahmottuu helposti, kun se mallinnetaan kolmiulotteisilla, vapaasti liikuteltavilla ja eri suunnista tarkasteltavilla kuvilla.

3D havainnollistaa ison kuvan
Elvakin tutkimus- ja kehitystyö

LVI-suunnittelu kehittyy jatkuvasti

Käytämme jopa kolme prosenttia liikevaihdostamme omaan tutkimus- ja kehitystyöhömme, jonka tavoitteena on löytää uusia ratkaisuja huomisen talotekniikkaan.

Kartoitamme tutkimus- ja kehitystyössämme jatkuvasti uusia, energiatehokkaita ja toimintavarmoja vaihtoehtoja. Kehitämme ja testaamme innovaatioita, jotka näkyvät asiakkaillemme entistä kustannustehokkaampina, käytännöllisempinä ja joustavampina LVI-ratkaisuina.

Elvakin tutkimus- ja kehitystyö
Monipuolisia LVI-suunnittelukohteita

Laajalla skaalalla

Olemme suunnitelleet vuosien varrella LVI-järjestelmiä satoihin erilaisiin rakennuksiin eri puolille Suomea.

Kokemuksen ansiosta osaamme ottaa huomioon erilaisten rakennuksen käyttöön ja suunnitteluun liittyvät erityispiirteet.

Monipuolisia LVI-suunnittelukohteita
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Yhteisillä tavoitteilla

LVI-suunnittelumme lähtee asiakkaan ja Elvakin yhteisten tavoitteiden määrittämisestä. Kun ymmärrämme tarpeitasi ja lähtökohtiasi syvällisesti, voimme suunnitella kiinteistöllesi aidosti elinkaaritehokkaan, turvallisen ja helppokäyttöisen talotekniikan.

Asiakkaan ymmärtäminen pohjana
Pienellä hiilijalanjäljellä

Pitkälle huomiseen

Autamme teitä yltämään vastuullisuustavoitteisiinne osaavalla suunnittelulla.

Rakennuksen energiatehokkuuteen voidaan vaikuttaa paljon taloteknisten ratkaisujen ammattitaitoisella suunnittelulla. Energiakustannukset pysyvät hallinnassa ja ympäristö kiittää.

Pienellä hiilijalanjäljellä

Sähkösuunnittelu

Hyvin toteutettu sähkösuunnittelu takaa sen, että rakennuksessa on virtaa ja valoa siellä missä pitääkin. Suunnittelun onnistuminen vaikuttaa paljon rakennuksen käytettävyyteen.

Sähkösuunnittelijamme ovat meritoituneita ja koulutettuja alansa ammattilaisia, jotka hyödyntävät työssään sekä tuoreinta 3D-tietomallinnusta että oman tutkimus- ja kehitystyömme innovaatioita.

Asunnoista kauppakeskuksiin

Sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kohteisiin

Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kohteisiin asunnoista hoivakoteihin ja teollisuushalleista kauppakeskuksiin. Satojen kohteiden suunnittelukokemus on tuonut meille vankkaa osaamista ja näkemystä. Pystymme siis tarttumaan vaativiinkin hankkeisiin.

Sähkösuunnittelumme ansiosta hankkeet ja työmaat etenevät sujuvasti. Valttejamme ovat vahva projektointiosaaminen, nykyaikainen suunnittelu, tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

Kehitämme suunnittelutyötämme jatkuvasti, sillä Elvakilta löytyy monialaista asiantuntemusta ja tietotaitoa. Tunnemme sähköalan teknologiat perin pohjin, ja tutustumme jatkuvasti uusiin kustannustehokkaisiin ja toimintavarmoihin ratkaisuihin oman tutkimus- ja kehitystoimintamme kautta.

Asunnoista kauppakeskuksiin
automaatiosuunnittelu

Automaatio­­suunnittelu

Automaatiosuunnittelumme varmistaa, että rakennusautomaatiosta tulee tarkoituksenmukainen, toimiva ja helposti hallittava järjestelmä. Automaatiolla ohjataan ja seurataan talotekniikkaan liittyviä laitteita.

Suunnittelemme kiinteistösi lämmitystä, kulunvalvontaa, paloilmaisimia ja LVI-järjestemää ohjaavan automaation. Se varmistaa kiinteistön energiatehokkuuden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden.

Älykästä ja vaivatonta

Kiinteistön elinkaaren hallintaa

Elvakin nykyaikainen rakennusautomaatiosuunnittelu ottaa huomioon kiinteistön koko elinkaaren. Talotekniset järjestelmät ovat älykkäitä, helposti hallittavia ja integroitavia.

Suunnittelutyömme takaa, että saat juuri kiinteistöösi sopivan sopivan kokonaisjärjestelmän.

Älykästä ja vaivatonta
Kokonaisvaltainen palvelumalli

Automaatio­suunnittelu

Automaatiosuunnittelupalveluumme kuuluu kohteesi automaatiotarpeiden kartoitus ja hankesuunnittelu, varsinainen automaatiojärjestelmien suunnittelu, asennustöiden valvonta ja käyttöönottopalvelut.

Urakoimme myös itse automaatiojärjestelmiä, mikä tuo merkittäviä synergiaetuja. Sinulle se näkyy selkeämpänä ja helpommin hallittavana työmaakokonaisuutena ja parhaimmillaan selvinä kustannussäästöinä.

Automaatiosuunnittelupalveluumme kuuluu aina myös järjestelmien käyttöönoton tuki. Opastamme, perehdytämme ja koulutamme sinut ja kiinteistöhuoltokumppanisi laitteiston käyttöön. Halutessasi jatkamme teknistä tukea myös käyttöönoton jälkeen.

Kokonaisvaltainen palvelumalli

Ota yhteyttä

Kari Kokko

Myyntijohtaja
044 986 6320
kari.kokko@elvak.fi

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.