Rakennus­automaation huolto Oulu
Rakennus­automaation huolto Oulu

Rakennus­automaation huolto Oulu

Rakennusautomaation huolto Oulu ja Pohjois-Suomi Fidelixin, Schneiderin ja Stenforsin järjestelmille. Huollamme automaatiojärjestelmänne toimintavarmaan kuntoon tehokkaasti ja luotettavasti talotekniikan edelläkävijän ottein.

Referenssit

Huollon referenssit

Säännöllinen huolto pitää rakennusautomaatio- ja paloilmaisinjärjestelmät kunnossa ja sitä myöten arjen sujuvana kiinteistössänne. Ammattilaisemme ovat huoltaneet monien valmistajien järjestelmiä vuosien ajan. Tutustu huoltoreferensseihimme!

Rakennus­automaation huolto Oulu

Automaatiohuolto on tärkeää järjestelmien toimintavarmuuden ja optimaalisen toiminnan kannalta. Varmista automaatiojärjestelmienne pysyvän huolenaiheistanne pienimpänä Elvakin automaatiohuolto ja -ylläpitopalvelun Elvak SERVICEn avulla.

Toimimme aina tehokkaasti ja luotettavasti. Sen takaa vankka kokemuksemme rakennusautomaation suunnittelusta, asennuksista ja huolloista. Huoltoasentajamme ovat työskennelleet jo vuosien ajan Stenforsin, Schneiderin ja Fidelixin järjestelmien parissa.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla optimoit energiankulutusta, säästät huoltokustannuksissa ja kohennat kiinteistösi sisäolosuhteita.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Palvelun avulla seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkasi ja varmistamme sen energiatehokkuuden.

Palvelumme
Valvontaa 24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka myötä palveluun on liitettävissä monia eri laitteita. Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja asiantuntijamme palvelevat sinua tehokkaasti virka-aikana.

Useille kohteille
AUTOMAATIOHUOLTO OULU

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa työt sujuvat tehokkaasti ja nopeasti. Viestintä pelaa ja kaikki etenee jouhevammin, kun ollaan samalla suunnalla ja aina lähellä.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikka- ja automaatiopalvelujamme koko Suomen alueelle. Pääkonttorimme on kuitenkin yhä Kempeleen Voimatiellä – siellä, mistä kaikki alkoikin.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Kaipaako automaatiojärjestelmänne huoltoa? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.