Rakennus­automaation huolto Rovaniemi
Rakennus­automaation huolto Rovaniemi

Rakennus­automaation huolto Rovaniemi

Rakennusautomaation huolto Rovaniemi ja Lappi Fidelixin, Schneiderin ja Stenforsin järjestelmille. Huollamme automaatiojärjestelmänne toimintavarmaan kuntoon nopeasti ja luotettavasti vankan kokemuksen voimin ja talotekniikan edelläkävijän ottein.

Referenssit

Huollon referenssit

Säännöllinen huolto pitää rakennusautomaatio- ja paloilmaisinjärjestelmät kunnossa ja sitä myöten arjen sujuvana kiinteistössänne. Ammattilaisemme ovat huoltaneet monien valmistajien järjestelmiä vuosien ajan. Tutustu huoltoreferensseihimme!

Rakennusautomaation huolto Rovaniemi

Automaatiohuolto varmistaa automaatiojärjestelmien toimintavarmuuden ja optimaalisen toiminnan. Elvak SERVICE -huolto- ja elinkaaripalvelumme kattavat kaiken ylläpidosta ja pienemmistä huolloista suurempiin saneerauksiin ja järjestelmien nykyaikaistamiseen.

Toimintamme on aina tehokasta ja työnjälkemme on laadukasta ja luotettavaa. Sen takaa pitkä kokemuksemme rakennusautomaation suunnittelusta, asennuksista ja huolloista. Huoltoasentajamme ovat työskennelleet vuosikausia Stenforsin, Schneiderin ja Fidelixin automaatiojärjestelmien parissa.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huoltokuluissa ja paranna sisäolosuhteitanne Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla.

Elvak CARE on talotekniikan kokonaisvaltainen huolenpitopalvelu, joka toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä.  Kun seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkasi, varmistamme sen toimivan aina mahdollisimman energiatehokkaasti.

Palvelumme
Valvontaa 24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

Elvak CARE pohjautuu laitevalmistajista riippumattomaan digitaaliseen alustaan, joka mahdollistaa useiden eri laitteiden liittämisen palveluun. Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina virka-aikana.

Useille kohteille
AUTOMAATIOHUOLTO ROVANIEMI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helpompaa. Viestintä pelaa ja työt etenevät jouhevammin, kun ollaan samalla suunnalla.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikka- ja automaatiopalvelujamme koko Suomen alueelle. Pohjoissuomalaisena toimijana liikumme nopeasti luoksesi Rovaniemelle ja muualle Lappiin.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Kaipaako rakennusautomaatiojärjestelmänne huoltoa? Ota yhteys Elvakiin, talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle nopeasti.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.