Talotekniikka Espoo
Talotekniikka Espoo

Talotekniikka Espoo

Kun etsit osaavaa ja aidosti asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi arkeen Espoossa, valitse Elvak, talotekniikan edelläkävijä.

Teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia ja kustannustehokkaampia asiantuntevalla LVI- ja sähkösuunnittelulla, automaatiourakoinnilla ja ympärivuorokautisilla talotekniikan huolenpitopalveluilla Espoossa ja pääkaupunkiseudulla.

Talotekniikka Espoo

Optimoi kiinteistösi energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys ja viihtyisyys alusta alkaen. Kun olosuhteet ovat aina kunnossa, kiinteisössäsi on hyvä asua, oppia ja työskennellä. Hyödyt näkyvät energiakustannusten laskussa, vastuullisuusraporteissa ja loppukäyttäjien tyytyväisyydessä.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia.

Suunnittelemme sähkö-, automaatio- ja LVI-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä useimpien valmistajien laitteilla sekä yrityksille että julkisille tahoille.

Monipuoliset palvelumme kattaa koko kiinteistön elinkaaren tuote- ja hankekehityksestä lämpö-, vesi- ilmastointi-, automaatio- ja sähkösuunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan ylläpitoon.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huolto- ja korjauskustannuksissa ja paranna sisäolosuhteita sekä edistä hyvinvointia kiinteistössäsi Elvak CARE -huolenpitopalvelumme avulla.

Elvak CARE on kokonaisvaltainen kiinteistön huolenpitopalvelu, joka toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Tarkkailemme ja säädämme koko ajan talotekniikkasi varmistaaksemme sen toimivan aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista ja -mallista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka myötä palveluun voidaan liittää useita laitteita eri valmistajilta. Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua avuliaasti virka-aikana.

Useille kohteille
TALOTEKNIIKKA ESPOO

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja kätevää. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on aina lähellä, ja voi pyörähtää tarpeen tullen nopeastikin kiinteistölläsi.

Elvak on valtakunnallisesti palveleva talotekniikan edelläkävijä, joka tuntee pääkaupunkiseudun kiinteistökannan ja tarpeet. Kokonaisvaltaisen palvelukattauksemme ja hiottujen toimintamallien ansiosta tartumme mielellämme haastaviinkin projekteihin. Ota meihin yhteyttä!

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla hyviä LVIAS-suunnitelmia ja rakennusautomaation urakoitsijaa? Pyöriikö kiinteistösi vajaatehoilla? Avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.