Automaatiourakointi
Automaatiourakointi

Turvallisuutta ja helppoa liitettävyyttä

Ammattitaitoinen ja kustannustehokas automaatiourakointimme takaa sen, että kiinteistön käyttö on miellyttävää ja talotekniikan ohjaaminen kätevää.

Urakoimme useden eri merkkien rakennusautomaatiojärjestelmiä valtakunnallisesti. Laaja urakointiosaamisemme mahdollistaa optimaaliset integraatiot, kustannustehokkaat ratkaisut ja valmiuden Elvak CARE -huolenpitopalvelumme käyttöönottoon.

Automaatiourakointi

Paloilmoitin- ja turva­järjestelmien urakointi

Ammattimaisesti asennetut paloilmoitin- ja turvajärjestelmät takaavat viime kädessä ihmisten ja omaisuuden turvallisuuden. Urakointipalveluidemme lähtökohta on selkeä: asiakaslähtöisiä ratkaisuja turvallisuudesta tinkimättä.

Urakoinnin kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa kaikki suunnitelmista laitteiden toimitukseen, asennukseen, käyttöönottoon, testaukseen, käytönopastukseen ja elinkaariajan huoltopalveluihin.

 

Menestyksen avaimena

Laadukas projektointi

Monissa hankkeissa hiotun projektointiosaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan täysin tarpeitanne vastaavat, kustannustehokkaat ja nykyaikaiset automaatioratkaisut rakennukseenne.

Kokeneet ja taitavat projektipäälliköt varmistavat, että urakka etenee laadukkaasti alusta loppuun.

Urakointityötämme tukee vahva osaaminen automaatiosuunnittelun ja hankekehityksen parissa.

Menestyksen avaimena
Aina ajan tasalla

Asiantuntijuuden jatkuva ylläpito

Tunnemme alan uusimmat säännökset ja määräykset. Siksi osaamme suunnitella ja toteuttaa kiinteistöllesi sopivimman, kustannustehokkaan ja taatusti turvallisen järjestelmäkokonaisuuden.

Synergiaedut suunnittelu- ja elinkaaripalveluidemme kanssa tukevat valmiutta kokonaisvaltaisen Elvak CARE -huolenpitopalvelumme käyttöönottoon.

Aina ajan tasalla
Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille

Nykyaikaiset turvajärjestelmät

Paloilmoitin- ja turvajärjestelmäpalveluihimme kuuluvat paloilmoitinjärjestelmät, turva- ja poistumisvalaistusjärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät, murtovalvontajärjestelmät ja valvomo- ja infotelevisiojärjestelmät.

Tutkimme ja kehitämme aina uusia ja käytännöllisempiä ratkaisuja kiinteistösi arjen turvaamiseen. Tavoitteenamme on aina tarpeidesi mukainen, kustannustehokas ja taatusti turvallinen kokonaisratkaisu.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun kaipaat osaavaa kumppania kiinteistösi talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon, avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.