Palvelumme
Palvelumme

Kiinteistönne elinkaari hallinnassa

Koko kiinteistösi elinkaaren kattavaan palvelutarjontaamme kuuluvat sähkö- ja LVI-suunnittelu, automaatio-, paloilmaisin- ja turvalaiteurakointi sekä talotekniikan ylläpito.

Elvak CARE
ELVAK CARE

Kokonaisvaltainen talotekniikan huolenpitopalvelu

CARE-palvelumme avulla voit parantaa kiinteistösi olosuhteita, optimoida energiankulutusta, ennaltaehkäistä turhia laiterikkoja ja huoltokäyntejä sekä tehostaa taloteknisen ylläpidon kustannustehokkuutta.

Elvak CARE
Automaatiourakointipalvelut
Automaatio­urakointipalvelut

Automaatio- ja turvajärjestelmien urakointi

Ammattimaisesti asennetut järjestelmät varmistavat kiinteistön turvallisuuden ja toimivuuden. Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä useiden valmistajien laitteilla yrityksille ja julkisille toimijoille.

Automaatiourakointipalvelut
Suunnittelupalvelut
Suunnittelupalvelut

Rakennus­automaatio, paloilmaisimet, turvajärjestelmät

Rakennusautomaatio ja laadukkaasti suunniteltu talotekniikka ovat jokaisen toimivan kiinteistön selkäranka. Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä useiden valmistajien laitteilla niin yrityksille kuin julkisille toimijoille.

Suunnittelupalvelut

Elvak kruunu

Kiinteistönne elinkaari hallinnassa

Elvak prosessikuva

Tavoitteena ensiluokkainen asiakaskokemus

Tavoitteena ensiluokkainen asiakaskokemus

Asiakaslähtöinen toiminta on meille kunnia-asia. Aloitamme projektimme avoimilla keskusteluilla, joissa kuuntelemme herkällä korvalla tarpeitasi.

Suunnittelutyömme kulmakivenä on aina tavoitteidesi ja toiveidesi toteuttaminen ratkaisuilla, jotka palvelevat parhaiten sinua ja kiinteistösi käyttäjiä.

Lähestymme talotekniikan suunnittelua asiakasystävällisyys, kustannustehokkuus ja työmaan sujuvuus edellä. Ketterät työtapamme ja 3D-tietomallinnuksen hyödyntäminen varmistavat yhteisen projektimme kulkevan jouhevasti alusta loppuun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun kaipaat osaavaa kumppania kiinteistösi talotekniikan suunnitteluun, urakointiin ja ylläpitoon, avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.