Talotekniikka Helsinki
Talotekniikka Helsinki

Talotekniikka Helsinki

Talotekniikan edelläkävijä Elvak palvelee teitä kokonaisvaltaisesti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Kokonaisvaltaiseen palvelukattaukseemme kuuluvat LVI- ja sähkösuunnittelu, rakennusautomaation suunnittelu ja urakointi ja kiinteistön 24/7-huolenpitopalvelut.

Teemme kiinteistöistä toimivampia, ympäristöystävällisempiä huolettomampia ja kustannustehokkaampia.

Talotekniikka Helsinki

Varmista kiinteistösi energiatehokkuus, ympäristöystävällisyys, viihtyisyys ja toimintavarmuus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla talotekniikan edelläkävijän Elvakin kanssa.

Suunnittelemme sähkö-, automaatio- ja LVI-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä monien valmistajien laitteilla yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Monipuoliset palvelumme kattavat koko kiinteistön elinkaaren aina tuote- ja hankekehityksestä LVI-, automaatio- ja sähkösuunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan huolenpitoon saakka.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huoltokustannuksissa ja paranna sisäolosuhteita sekä edistä hyvinvointia kiinteistössäsi Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla.

Elvak CARE on kokonaisvaltainen kiinteistön huolenpitopalvelu, joka toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Tarkkailemme ja optimoimme jatkuvasti talotekniikkasi varmistaaksemme, että se toimii energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

Elvak CARE perustuu laitemallista ja valmistajista riippumattomaan digitaaliseen ratakisuun, joka mahdollistaa useiden eri laitteiden liittämisen valvomoomme ja etähallintaamme.

Etävalvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
TALOTEKNIIKKA HELSINKI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helpon luontevaa. Viestintä toimii ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on aina lähellä, ja voi pyörähtää tarpeen tullen nopeastikin kiinteistölläsi.

Elvak on valtakunnallisesti palveleva talotekniikan edelläkävijä, joka tuntee Helsingin ja pääkaupunkiseudun toimintaympäristön vaatimukset ja kiinteistöjen tarpeet. Toimistomme on Vantaalla, josta liikumme nopeasti luoksesi ympäri Etelä-Suomen. Koska taustallamme on pitkä kokemus ja vankka osaaminen monipuolisista taloteknisistä hankkeista, tartumme mielellämme haastaviinkin projekteihin. Ota meihin yhteyttä!

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla hyviä LVIAS-suunnitelmia ja rakennusautomaation urakoitsijaa? Pyöriikö kiinteistösi vajaatehoilla? Avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.