Talotekniikka Oulu
Talotekniikka Oulu

Talotekniikka Oulu

Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat LVI- ja sähkösuunnittelun, automaatiourakoinnin ja talotekniikan 24/7 -huolenpitopalvelut Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Talotekniikka Oulu

Kun kaipaat asiantuntevaa, ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden varmistamiseen Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla, valitse Elvak, talotekniikan edelläkävijä.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia.

Suunnittelemme sähkö-, automaatio- ja LVI-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä useiden valmistajien laitteilla yrityksille ja julkisille toimijoille.

Monipuoliset palvelumme kattaa koko kiinteistön elinkaaren hanke- ja tuotekehityksestä lämpö-, vesi- ilmastointi-, automaatio- ja sähkösuunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan ylläpitoon.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida energiankulutusta, säästää huoltokustannukissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Elvak CARE toimii linkkinä kiinteistön käyttäjien, kiinteistöhuollon ja kiinteistöinsinöörin välillä. Palvelun avulla seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkasi, jotta se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka ansiosta palveluun voidaan liittää useita laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
TALOTEKNIIKKA OULU

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikkapalvelujamme koko valtakunnan alueelle. Pääkonttorimme on kuitenkin yhä Kempeleessä Voimatiellä – siellä, mistä kaikki alkoikin.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla hyviä LVIAS-suunnitelmia ja rakennusautomaation urakoitsijaa? Pyöriikö kiinteistösi vajaatehoilla? Avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.