Talotekniikka Vantaa
Talotekniikka Vantaa

Talotekniikka Vantaa

Talotekniikka Vantaalla kuntoon alan edelläkävijän kanssa! Elvak on mukana koko kiinteistösi elinkaaressa. Teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia ja kustannustehokkaampia asiantuntevalla LVI- ja sähkösuunnittelulla, automaatiourakoinnilla ja
talotekniikan ylläpitopalveluilla Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Talotekniikka Vantaa

Kun kaipaat osaavaa, ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi energiatehokkuuden, ympäristöystävällisyyden ja toimintavarmuuden varmistamiseen Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla, valitse Elvak, talotekniikan edelläkävijä.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia.

Suunnittelemme sähkö-, automaatio- ja LVI-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Urakoimme automaatio-, paloilmaisin- ja turvajärjestelmiä useimpien valmistajien laitteilla sekä yrityksille että julkisille tahoille.

Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat koko kiinteistön elinkaaren aina hankekehityksestä lämpö-, vesi- ilmastointi-, automaatio- ja sähkösuunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan ylläpitoon asti.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huoltokustannuksissa ja paranna sisäolosuhteita sekä edistä hyvinvointia kiinteistössäsi Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla.

Elvak CARE on kokonaisvaltainen kiinteistön huolenpitopalvelu, joka toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Seuraamme ja säädämme kaiken aikaa talotekniikkasi varmistaaksemme sen toimivan aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka vuoksi palveluun voidaan liittää useita laitteita eri valmistajilta. Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua avuliaasti virka-aikana.

Useille kohteille
TALOTEKNIIKKA VANTAA

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja kätevää. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on aina lähellä, ja voi pyörähtää tarpeen tullen nopeastikin kiinteistölläsi. Toimistomme on Vantaalla, josta liikumme kätevästi luoksesi ympäri Etelä-Suomen.

Elvak on valtakunnallisesti palveleva talotekniikan edelläkävijä, joka tuntee pääkaupunkiseudun kiinteistökannan ja tarpeet. Kokonaisvaltaisen palvelukattauksemme ja hiottujen toimintamallien ansiosta tartumme mielellämme haastaviinkin projekteihin. Ota meihin yhteyttä!

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla hyviä LVIAS-suunnitelmia ja rakennusautomaation urakoitsijaa? Pyöriikö kiinteistösi vajaatehoilla? Avaa yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.