Palvelut

Suunnittelupalvelut

Osaamisemme kattaa monipuolisesti kaikki talotekniikan osa-alueet, joten pystymme tarjoamaan LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvavalosuunnitelmat. Pääkonttorimme on Kempeleessä, mutta toimimme koko Suomen alueelle.

Suunnittelutyössä meille tärkeitä asioita ovat innovatiivisuus sekä kustannustehokas talotekniikan suunnittelu ja ratkaisut. Talotekniikkasuunnittelu toteutetaan meillä aina kolmiulotteisesti, mikä tehostaa suunnitteluprosessia ja varmistaa laadukkaan sekä kustannustehokkaan lopputuloksen. Meille asiakas on aina tärkein. Haluamme palvella asiakkaitamme suunnittelun aloituksesta kohteen luovutukseen asti.

Olemme suunnitelleet jo yli 1000 uudis- ja korjauskohdetta eri kiinteistötyyppeihin, kuten hyvinvoititila-, toimisto-, asuinrakennus- ja saneerauskohteisiin.

 

Avoimet työpaikat

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelumme takaa energiatehokkaat-, toimivat-, ja kustannustehokkaat sähköjärjestelmät kaikenkokoisiin kohteisiin.   Sähkösuunnittelu toteutetaan poikkeuksetta 3D-mallintaen.

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelumme takaa energiatehokkaat-, toimivat-, ja kustannustehokkaat LVI-järjestelmät kaiken kokoisiin kohteisiin. LVI-suunnittelu toteutetaan poikkeuksetta 3D-mallintaen.

Automaatiosuunnittelu

Automaatiosuunnittelu, sekä monipuoliset elinkaaripalvelut varmistavat kiinteistöillesi suunnitelmien ja tavoitteiden mukaiset sisäolosuhteet. Automaatiosuunnittelumme suunnittelee kohteisiin energiataloudelliset automaatioratkaisut. Tavoitteenamme on kiinteistöjen taloteknisten laitteiden käytön ja ylläpidon helppous, pitkä käyttöikä ja talotekniikan investointien kannattavuus.

Automaatiourakointi

Urakoimme maanlaajuisesti rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmiä. Osaava ja innovatiivinen henkilökuntamme koostuu alan rautaisista ammattilaisista. Tunnemme hyvin monipuolisesti talotekniset laitteet ja osaamme kartoittaa erilaisten prosessien vaatimukset. Mottomme on ”Automaatio hoitaa hommasi”.

ELVAK Care -huolto ja ylläpitopalvelu

Elvak Care -palveluiden avulla varmistetaan taloteknisten järjestelmien luotettava toiminta ja energiatehokkuus sekä minimoidaan odottamattomien häiriöiden aiheuttamat vahingot. Paraskin järjestelmä vanhenee ajan myötä. ELVAK Care -palvelut tarjoavat joustavan ja taloudellisen mahdollisuuden varmistaa taloteknisten järjestelmien pitkä elinkaari sekä käyttäjätyytyväisyys.

Paloilmoitin- ja turvajärjestelmäurakointi

Asiakaslähtöinen ajattelu turvallisuudesta tinkimättä on toimintamme lähtökohtana paloilmoitin- ja turvajärjestelmien palvelukonsepteissa. Kokonaispalveluumme sisältyy tarvittaessa kaikki, eli suunnitelmat, laitteet, asennus, käyttöönotto, testaus, käytönopastus ja elinkaariajan huoltopalvelut.

Tunnemme alan uusimmat säännökset ja määräykset, ja osaamme suunnitella, sekä toteuttaa loppuasiakkaan käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan turvajärjestelmäkokonaisuuden. Tarjoamme asiakkaille useita eri teknologia vaihtoehtoja, ja lopputuloksen tavoitteena on asiakkaan tarpeiden mukainen kustannustehokas sekä turvallisen kokonaisratkaisu.

Palvelumme paloilmoitin- ja turvajärjestemissä:
-Paloilmoitin järjestelmät
-Turva- ja poistumisvalaistusjärjestelmät
-Kulunvalvontajärjestelmät
-Murtovalvontajärjestelmät
-Kameravalvontajärjestelmät