Rakennus­automaation huolto Kemi
Rakennus­automaation huolto Kemi

Rakennus­automaation huolto Kemi

Rakennusautomaation huolto Kemi ja Meri-Lappi Fidelixin, Schneiderin ja Stenforsin automaatiojärjestelmille. Varmistamme kiinteistönne automaation toimintavarmuuden talotekniikan edelläkävijän ottein.

Referenssit

Huollon referenssit

Säännöllinen huolto pitää rakennusautomaatio- ja paloilmaisinjärjestelmät kunnossa ja sitä myöten arjen sujuvana kiinteistössänne. Ammattilaisemme ovat huoltaneet monien valmistajien järjestelmiä vuosien ajan. Tutustu huoltoreferensseihimme!

Rakennusautomaation huolto Kemi

Kuten kaikkia teknisiä järjestelmiä, myös automaatiota pitää huoltaa sen optimaalisen toiminnan ja tehokkuuden varmistamiseksi. Elvak SERVICE -automaatiohuolto kattaa kaiken ylläpidosta ja pienemmistä huolloista suurempiin saneerauksiin ja järjestelmien nykyaikaistamiseen.

Toimimme aina tehokkaasti, ja työnjälkemme on taatusti luotettavaa. Ammattilaisemme ovat suunnitelleet, urakoineet ja huoltaneet Stenforsin, Schneiderin ja Fidelixin automaatiojärjestelmiä jo kauan.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi rakennuksesi energiankulutusta, säästä huoltokustannuksissa ja paranna sisäolosuhteita talotekniikan huolenpitopalvelun Elvak CARE -avulla.

Elvak CARE on kokonaisvaltainen talotekniikan ylläpitopalvelu, joka toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä.  Kun valvomme ja optimoimme jatkuvasti taloteknisten järjestelmienne säätöjä, varmistamme kaikkien laitteiden toimivan aina mahdollisimman energiatehokkaasti.

Palvelumme
Valvontaa 24/7

Talotekniikan huolenpitoa  24/7

Elvak CARE perustuu laitevalmistajista riippumattomaan digitaaliseen alustaan, jonka myötä palveluun voidaan liittää useita eri laitteita. Etävalvomomme toimii kellon ympäri ja asiantuntijamme palvelevat sinua aina virka-aikana.

Useille kohteille
AUTOMAATIOHUOLTO KEMI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen ja pohjoisen kumppanin kanssa yhteistyö on helpompaa. Viestintä pelaa ja työt etenevät jouhevammin, kun ollaan samalla suunnalla.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikka- ja automaatiopalvelujamme koko Suomen alueelle. Pohjoissuomalaisena toimijana liikumme nopeasti luoksesi Kemin, Tornion ja laajemmin Meri-Lapin alueella.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Kaipaako rakennusautomaatiojärjestelmänne huoltoa? Ota yhteys Elvakiin, talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle nopeasti.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.