Sähkösuunnittelu Helsinki
Sähkösuunnittelu Helsinki

Sähkösuunnittelu Helsinki

Etsitkö kokenutta ja asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi sähkösuunnitteluun Helsingissä? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat korkeatasoiset sähkösuunnitelmat avuliaan asiakaspalvelun kera.

Sähkösuunnittelu Helsinki

Varmista kiinteistösi sähköratkaisujen energiatehokkuus, käytännöllisyys ja toimintavarmuus Helsingissä ja Uudellamaalla talotekniikan alan suunnanäyttäjän kanssa. Olemme kokeneita talotekniikan ammattilaisia, jotka tuntevat pääkaupunkiseudun toimintaympäristön tuomat haasteet ja vaatimukset.

Monipuolisen palvelukattauksemme ansiosta voimme palvella kiinteistöäsi koko sen elinkaaren ajan aina hankekehityksestä sähkö- ja LVI-suunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan ylläpitoon saakka.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia vahvan suunnitteluosaamisemme, oman tutkimus- ja kehitystyömme ja ketterien työmenetelmiemme voimin. Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista kouluihin ja teollisuushalleista kauppakeskuksiin.

Hankkeemme etenevät aina sujuvasti alusta loppuun. Sen takaa pitkä kokemuksemme ja ketterät työtapamme. Vahvuuksiamme ovat muun muassa vahva projektointi, nykyaikaiset suunnittelumenetelmät, 3D-tietomallintaminen ja asiakaslähtöinen toimintamalli.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huolto- ja korjauskustannuksissa sekä paranna sisäolosuhteita talotekniikan huolenpitopalvelulamme Elvak CAREn avulla.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Seuraamma ja säädämme talotekniikkaasi jatkuvasti, jotta se toimisi aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

Elvak CAREn pohjalla on taloteknisistä laitevalmistajista ja -malleista riippumaton digitaalinen ratkaisu, joka mahdollistaa useiden eri laitteiden liittämisen etävalvomoomme.

Valvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
SÄHKÖSUUNNITTELU HELSINKI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme suunnitelleet talotekniikkaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla jo vuosia. Tunnemme Uudenmaan alueen toimintaympäristön haasteet ja vaatimukset, joten tiedämme voivamme suunnitella teille energiatehokkaimmat ja käytännällisimmät ratkaisut. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, josta liikumme kätevästi luoksesi kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla sähkösuunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.