Sähkösuunnittelu Oulu
Sähkösuunnittelu Oulu

Sähkösuunnittelu Oulu

Uusi kiinteistö Oulussa sähkösuunnittelua vailla? Me olemme Elvak, talotekniikan edelläkävijä. Meiltä saat laadukkaat sähkösuunnitelmat hyväntuulisen asiakaspalvelun kera.

Sähkösuunnittelu Oulu

Kun kaipaat asiantuntevaa, ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi sähköratkaisujen energiatehokkuuden, käytännöllisyyden ja toimintavarmuuden varmistamiseen Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaalla, valitse Elvak, talotekniikan edelläkävijä.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia monipuolisen osaamisemme, oman tutkimus- ja kehitystyömme ja asiakaslähtöisen toimintamallimme voimin. Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Pitkän sähkösuunnittelun kokemuksemme ja vankan osaamisemme ansiosta hankkeemme etenevät sujuvasti alusta loppuun. Valttejamme ovat vahva projektointiosaaminen, modernit suunnittelumenetelmät, tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Elvak CARE -huolenpitopalvelun avulla voit optimoida energiankulutusta, säästää huoltokustannuksissa ja parantaa sisäolosuhteita kiinteistössäsi.

Elvak CARE toimii linkkinä kiinteistön käyttäjien, kiinteistöhuollon ja kiinteistöinsinöörin välillä. Palvelun avulla seuraamme ja säädämme jatkuvasti talotekniikkasi, jotta se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

CAREn pohjalla on laitevalmistajista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka ansiosta palveluun voidaan liittää useita laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
SÄHKÖSUUNNITTELU OULU

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Elvak on lähtöisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. Olemme laajentaneet vuosien mittaan kattavia talotekniikkapalvelujamme koko valtakunnan alueelle. Pääkonttorimme on kuitenkin yhä Kempeleessä Voimatiellä – siellä, mistä kaikki alkoikin.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla sähkösuunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.