Sähkösuunnittelu Rovaniemi
Sähkösuunnittelu Rovaniemi

Sähkösuunnittelu Rovaniemi

Etsitkö osaavaa ja kykenevää kumppania kiinteistösi sähkösuunnitteluun Rovaniemellä? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat korkeatasoiset sähkösuunnitelmat avuliaan asiakaspalvelun kera ympäri Lapin ja Pohjois-Suomen.

Sähkösuunnittelu Rovaniemi

Aidosti energiatehokkaat, käytännölliset ja toimintavarmat sähköratkaisut vaativat osaavaa ja kokenutta sähkösuunnittelijaa. Varmista kiinteistönne sähköratkaisujen käytännöllisyys talotekniikan edelläkävijän Elvakin kanssa. Olemme kokeneita alan ammattilaisia, ja voimme palvella kiinteistöäsi koko sen elinkaaren ajan kokonaisvaltaisella palvelukattauksellamme.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, vastuullisempia ja energiatehokkaampia monipuolisen suunnitteluosaamisemme, oman tutkimus- ja kehitystyömme ja asiakaslähtöisen toimintamallimme voimin. Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Hankkeemme etenevät aina sujuvasti alusta loppuun. Sen takaa vahva projektointimme, modernit suunnittelumenetelmämme, 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtapamme.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huolto- ja korjauskustannuksissa sekä paranna sisäolosuhteita talotekniikan huolenpitopalvelu Elvak CAREn avulla.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön käyttäjien, kiinteistöhuollon ja kiinteistöinsinöörin välillä. Palvelussa seurataan ja säädetään jatkuvasti kiinteistösi talotekniikkaa. Näin varmistetaan, että se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa 24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

Elvak CAREn pohjalla on laitevalmistajista ja -malleista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka myötä palveluun voidaan liittää useita laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
SÄHKÖSUUNNITTELU ROVANIEMI

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme tehneet sähkösuunnittelua Rovaniemen ja Lapin seudulla jo pitkään. Tunnemme pohjoisen toimintaympäristön ja sen vaatimukset sähkösuunnittelun ja talotekniikan suhteen. Pohjois-Suomen kiinteä toimipisteemme on Kempeleessä, josta liikumme näppärästi reilussa parissa tunnissa luoksesi.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla sähkösuunnitelmia Rovaniemellä? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.