Sähkösuunnittelu Tampere
Sähkösuunnittelu Tampere

Sähkösuunnittelu Tampere

Etsitkö kokenutta ja asiakaslähtöistä kumppania kiinteistösi sähkösuunnitteluun Tampereella? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat laadukkaat ja käytännölliset sähkösuunnitelmat avuliaan asiakaspalvelun kera.

Sähkösuunnittelu Tampere

Varmista kiinteistösi sähköratkaisujen energiatehokkuus, käytännöllisyys ja toimintavarmuus Tampereella ja Pirkanmaan alueella talotekniikan edelläkävijän kanssa. Olemme kokeneita sähkösuunnittelun ammattilaisia, jotka tuntevat alueen toimintaympäristön ja sen vaatimukset talotekniikalle.

Palvelukattauksemme on kokonaisvaltainen, jonka ansiosta voimme palvella kiinteistöäsi koko sen elinkaaren ajan ahankekehityksestä sähkö- ja LVI-suunnitteluun ja rakennusautomaation urakoinnista talotekniikan huolenpitoon.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia vahvan suunnitteluosaamisemme, oman tutkimus- ja kehitystyömme ja ketterien työmenetelmiemme voimin. Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista kouluihin ja teollisuushalleista kauppakeskuksiin.

Hankkeemme etenevät aina sujuvasti alusta loppuun. Vahvuuksiamme ovat muun muassa laadukas projektointi, modernit suunnittelumenetelmät, 3D-tietomallintaminen ja asiakaslähtöinen toimintamalli.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huolto- ja korjauskustannuksissa ja paranna sisäolosuhteita talotekniikan huolenpitopalvelumme Elvak CAREn avulla.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön kaikkien osapuolten välillä. Seuraamma ja säädämme talotekniikkaasi jatkuvasti, jotta se toimisi aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa 24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

Palvelun pohjalla on laitevalmistajista ja -malleista riippumaton digitaalinen alusta, joka mahdollistaa monien eri laitteiden liittämisen etävalvomoomme.

Valvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme ovat palveluksessasi virka-aikana.

Useille kohteille
SÄHKÖSUUNNITTELU TAMPERE

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme suunnitelleet talotekniikkaa Tampereella ja Pirkanmaan alueella jo vuosia.  Toimistomme sijaitsee Vantaalla, josta liikumme kätevästi luoksesi vain parissa tunnissa.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla sähkösuunnitelmia Tampereen seudulla? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.