Sähkösuunnittelu Vantaa
Sähkösuunnittelu Vantaa

Sähkösuunnittelu Vantaa

Etsitkö osaavaa ja kykenevää kumppania kiinteistösi sähkösuunnitteluun? Talotekniikan edelläkävijä Elvakilta saat korkeatasoiset sähkösuunnitelmat avuliaan asiakaspalvelun kera Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Sähkösuunnittelu Vantaa

Varmista kiinteistösi sähköratkaisujen energiatehokkuus, käytännöllisyys ja toimintavarmuus Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla kanssamme. Olemme kokeneita talotekniikan ammattilaisia, ja voimme palvella kiinteistöäsi koko sen elinkaaren ajan kokonaisvaltaisella palvelukattauksellamme.

Me teemme kiinteistöistä toimivampia, huolettomampia, vastuullisempia ja energiatehokkaampia monipuolisen osaamisemme, oman tutkimus- ja kehitystyömme ja asiakaslähtöisen toimintamallimme voimin. Teemme sähkösuunnittelua kaikenlaisiin kiinteistöihin yritysten toimitiloista hoivakoteihin ja kauppakeskuksista teollisuushalleihin.

Pitkän sähkösuunnittelukokemuksemme ja huippuluokan osaamisemme ansiosta hankkeemme etenevät sujuvasti alusta loppuun. Valttejamme ovat vahva projektointi, modernit suunnittelumenetelmät, 3D-tietomallintaminen ja ketterät työtavat.

ELVAK CARE

Kokonais­valtainen talotekniikan huolenpito­palvelu

Optimoi kiinteistösi energiankulutusta, säästä huolto- ja korjauskustannuksissa sekä paranna sisäolosuhteita talotekniikan huolenpitopalvelu Elvak CAREn avulla.

Elvak CARE toimii aktiivisena linkkinä kiinteistön käyttäjien, kiinteistöhuollon ja kiinteistöinsinöörin välillä. Palvelussa seurataan ja säädetään jatkuvasti kiinteistösi talotekniikkaa. Näin varmistetaan, että se toimii aina energiatehokkaasti.

Turvallisuutta ihmisille ja kiinteistöille
Valvontaa  24/7

Talotekniikan valvontaa  24/7

Elvak CAREn pohjalla on laitevalmistajista ja -malleista riippumaton digitaalinen ratkaisu, jonka myötä palveluun voidaan liittää useita laitteita. Etävalvomomme toimii 24/7 ja CARE-asiantuntijamme palvelevat sinua auliisti virka-aikana.

Useille kohteille
SÄHKÖSUUNNITTELU VANTAA

Kokenut paikallinen osaaja

Paikallisen toimijan kanssa yhteistyö on helppoa ja sujuvaa. Viestintä pelaa ja hankkeet etenevät sujuvammin, kun kumppanisi on samalla suunnalla ja aina lähellä.

Olemme toimineet Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pitkään, joten tunnemme alueen tarpeet ja toimintaympäristön vaatimukset sähkösuunnittelun ja talotekniikan suhteen. Toimistomme on Öljytie 10:ssä Vantaalla, josta liikumme näppärästi luoksesi ympäri pääkaupunkiseutua.

Suunnittelupalvelut
Asiakkaan ymmärtäminen pohjana

Ota yhteyttä

Onko sinulla rakennushanke vailla sähkösuunnitelmia? Ota yhteys talotekniikan edelläkävijään. Avulias asiakaspalvelumme vastaa sinulle tuossa tuokiossa.

Nimi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.