Ura meillä

Ura Elvakilla

Elvakilla kannustamme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla monipuolisesti erilaisiin haasteisiin. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu osaaja ja tärkeä joukkuepelaaja. Pystymme tarjoamaan monipuolisesti vaihtelevia työtehtäviä ja useita etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Meillä työskentelet nuorekkaassa porukassa dynaamisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Meillä teet työtä, jolla on merkitystä – suunnittelemme ja rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa talotekniikan saralla.

Elvakilla henkilöstön hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja sitä kehitetään yhdessä jatkuvasti. Meille on tärkeää, että työskentely tapahtuu parhailla työkaluilla ja työympäristö on kannustava, terveellinen ja turvallinen.

Meille mukava tulla töihin joka päivä.

 

Katso avoimet työpaikamme

Nuorekas ja kannustava työyhteisö

Elvak on rento ja nuorekas työpaikka, jossa on hyvä yhdessätekemisen meininki. Haluamme kehittää yrityskulttuuriamme ja työyhteisöämme jatkuvasti paremmaksi, joka näkyy työpaikoillamme ilona, ystävyytenä ja kunnioituksena.

Erinomainen työhyvinvointi

Haluamme olla muuttamassa suomalaista yrityskulttuuria panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, ja sitä kautta kasvualustaamme. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja pyrimme löytämään yhä parempia tapoja tehdä työpäivästämme mukavampi.

Alan uusimmat työvälineet

Meillä on käytössä uusimmat ja tehokkaimmat työvälineet, -menetelmät ja -käytännöt. Modernit ja ergonomiset työtuolit, säädettävät työpöydät sekä muut kalusteet. Oikeat toimistokalusteet takaavat viihtyisät tilat sekä edistävät työhyvinvointia.

Mahdollisuus uralla etenemiseen

Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan haasteita, vaihtelevia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Pidämme huolta tietosuojastasi

Henkilötietojesi huolellinen käsittely on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä ja tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä perusperiaatteita, kuten EU:n tietosuoja-asetus, Henkilötietolaki ja sähköisen viestinnän tietosuojalaki edellyttävät

 

lue lisää

Petri Nissilän kokemuksia Elvakilla työskentelystä

Petri Nissilä työskentelee Elvakilla projektipäällikkönä. Lue kuinka Nissilän ura Elvakilla on edennyt opintojen ohella työskentelystä esimiehenä toimimiseen.

 

lue lisää

Avoimet työpaikkamme

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.