Ura meillä

Ura Elvakilla

Elvakilla kannustamme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla monipuolisesti erilaisiin haasteisiin. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu osaaja ja tärkeä joukkuepelaaja. Pystymme tarjoamaan monipuolisesti vaihtelevia työtehtäviä ja useita etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Meillä työskentelet nuorekkaassa porukassa dynaamisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Meillä teet työtä, jolla on merkitystä – suunnittelemme ja rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa talotekniikan saralla.

Elvakilla henkilöstön hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja sitä kehitetään yhdessä jatkuvasti. Meille on tärkeää, että työskentely tapahtuu parhailla työkaluilla ja työympäristö on kannustava, terveellinen ja turvallinen.

Meille mukava tulla töihin joka päivä.

 

Katso avoimet työpaikamme

Nuorekas ja kannustava työyhteisö

Elvak on rento ja nuorekas työpaikka, jossa on hyvä yhdessätekemisen meininki. Haluamme kehittää yrityskulttuuriamme ja työyhteisöämme jatkuvasti paremmaksi, joka näkyy työpaikoillamme ilona, ystävyytenä ja kunnioituksena.

Erinomainen työhyvinvointi

Haluamme olla muuttamassa suomalaista yrityskulttuuria panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, ja sitä kautta kasvualustaamme. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja pyrimme löytämään yhä parempia tapoja tehdä työpäivästämme mukavampi.

Alan uusimmat työvälineet

Meillä on käytössä uusimmat ja tehokkaimmat työvälineet, -menetelmät ja -käytännöt. Modernit ja ergonomiset työtuolit, säädettävät työpöydät sekä muut kalusteet. Oikeat toimistokalusteet takaavat viihtyisät tilat sekä edistävät työhyvinvointia.

Mahdollisuus uralla etenemiseen

Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan haasteita, vaihtelevia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Pidämme huolta tietosuojastasi

Henkilötietojesi huolellinen käsittely on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä ja tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä perusperiaatteita, kuten EU:n tietosuoja-asetus, Henkilötietolaki ja sähköisen viestinnän tietosuojalaki edellyttävät   lue lisää

Petri Nissilän kokemuksia Elvakilla työskentelystä

Petri Nissilä työskentelee Elvakilla projektipäällikkönä. Lue kuinka Nissilän ura Elvakilla on edennyt opintojen ohella työskentelystä esimiehenä toimimiseen.   lue lisää

Avoimet työpaikkamme

SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Kempele

Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä laitteiden käyttöönotto tehtävät.
Työskentelet yhteistyössä projektipäälliköiden, projektinhoitajien, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Edellytämme työssä matkustusvalmiutta.
Tarjoamme kiinnostavia projekteja kokeneessa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
Lisätietoja: Ville Karhumaa +3584 4745 6076

  TYÖHAKULOMAKE

  LVI-suunnittelijoita, Kempele

  Haemme LVI-suunnittelijoita haastavien ja mielenkiintoisten hankkeiden LVI-suunnittelun tehtäviin. Meillä on tarjolla monipuolisia hankkeita mm. pienkohteita, perinteisiä kerrostalohankkeita, nykyaikaisia ja ekologisia puukerrostaloja, yksityisiä ja julkisia hyvinvointitiloja ja erilaisia toimitiloja sekä kauppa- ja liikerakennuksia. Hyvinvointitiloihin kuuluvat mm. hoivakodit, palveluasunnot, päiväkodit ja koulut. Hankkeemme ovat uudis- ja saneeraus kohteita.

  Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä, jossa olet suunnittelijana ja vastaat hankkeista itsenäisesti tai teet suunnittelua yhdessä projektivetäjien kanssa. Pääset mukaan suunnitteluprosessissa jo hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

  Voit olla etsimämme LVI-suunnittelija, jos sinulla on:

  -Tehtävään soveltuva insinööritutkinto
  -LVI-suunnitteluohjelmistojen osaamista (MagiCAD/Cadmatic/Revit)
  -Tietomallinnuksen osaamista
  -Joustavuutta ja positiivista asennetta
  -Halu oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä alasi asiantuntijana
  -Vähintään 3 vuoden kokemusta LVI-suunnittelusta.

  Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja vastuullisuutta. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Pystyt löytämään luovasti ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.
  Tarkempi tehtäväkuva voidaan räätälöidä oman erikoistumisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

  Tarjoamme

  Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.
  Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyvälineet, henkilöstöetumme tukevat liikunnallisia harrastuksia ja työaikamme on joustava. Meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

  Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi. Meillä on nuorekas ja avoin työyhteisö, jossa asioita tehdään ja koetaan yhdessä.

  Haluatko tulla mukaan porukkaan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä omalla urallasi? Tee hyvä päätös ja jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021.

  Kiinnostuitko?

  Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Jokitalo, mika.jokitalo@elvak.fi, +358 44 978 6728
  Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mika.jokitalo@elvak.fi tai rekry@elvak.fi otsikolla ”LVI-suunnittelija”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

   TYÖHAKULOMAKE

   Sähkösuunnittelun projektipäällikkö toimitilakohteisiin, Kempele

   Haemme vahvan työkokemuksen omaavaa sähkösuunnittelijaa haastavien ja laajojen toimitilakohteiden sähkösuunnittelun projektipäällikön tehtäviin. Hankkeet ovat pääsääntöisesti uudisrakentamisen toimitila hankkeita. Tyypillisimpiä toimitilakohteita ovat suuret logistiikka-, kauppa- ja liikekeskukset sekä toimistorakennukset.

   Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä ja vastaat hankkeista itsenäisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa aina hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

   Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinussa on johtajuutta, johdat suunnittelua esimerkilläsi ja vastaat sähkösuunnittelun kehittämisestä vastuualueellasi. Halutessasi muodostamme sinulle oman suunnittelijaryhmän, jonka esimiehenä tulet toimimaan.

   Toivomme insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta toimitilahankkeiden sähkösuunnittelutehtävistä.

   Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

   Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
   Lisätietoja: Kari Kokko 044-9866320

    TYÖHAKULOMAKE

    SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Vantaa

    Haemme Vantaalle

    RAKENNUSAUTOMAATIO- / AUTOMAATIOASENTAJAA

    Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä projektien hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä projektipäällikön, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien toteutuksesta. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.

    Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan.

    Tarjoamme kiinnostavia automaatioprojekteja nuorekkaassa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
    Lisätietoja: Mikko Ranua +358405365340

     TYÖHAKULOMAKE