Ura meillä

Ura Elvakilla

Elvakilla kannustamme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla monipuolisesti erilaisiin haasteisiin. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu osaaja ja tärkeä joukkuepelaaja. Pystymme tarjoamaan monipuolisesti vaihtelevia työtehtäviä ja useita etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Meillä työskentelet nuorekkaassa porukassa dynaamisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Meillä teet työtä, jolla on merkitystä – suunnittelemme ja rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa talotekniikan saralla.

Elvakilla henkilöstön hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja sitä kehitetään yhdessä jatkuvasti. Meille on tärkeää, että työskentely tapahtuu parhailla työkaluilla ja työympäristö on kannustava, terveellinen ja turvallinen.

Meille mukava tulla töihin joka päivä.

 

Katso avoimet työpaikamme

Nuorekas ja kannustava työyhteisö

Elvak on rento ja nuorekas työpaikka, jossa on hyvä yhdessätekemisen meininki. Haluamme kehittää yrityskulttuuriamme ja työyhteisöämme jatkuvasti paremmaksi, joka näkyy työpaikoillamme ilona, ystävyytenä ja kunnioituksena.

Erinomainen työhyvinvointi

Haluamme olla muuttamassa suomalaista yrityskulttuuria panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, ja sitä kautta kasvualustaamme. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja pyrimme löytämään yhä parempia tapoja tehdä työpäivästämme mukavampi.

Alan uusimmat työvälineet

Meillä on käytössä uusimmat ja tehokkaimmat työvälineet, -menetelmät ja -käytännöt. Modernit ja ergonomiset työtuolit, säädettävät työpöydät sekä muut kalusteet. Oikeat toimistokalusteet takaavat viihtyisät tilat sekä edistävät työhyvinvointia.

Mahdollisuus uralla etenemiseen

Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan haasteita, vaihtelevia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Pidämme huolta tietosuojastasi

Henkilötietojesi huolellinen käsittely on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä ja tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä perusperiaatteita, kuten EU:n tietosuoja-asetus, Henkilötietolaki ja sähköisen viestinnän tietosuojalaki edellyttävät
lue lisää

Petri Nissilän kokemuksia Elvakilla työskentelystä

Petri Nissilä työskentelee Elvakilla projektipäällikkönä. Lue kuinka Nissilän ura Elvakilla on edennyt opintojen ohella työskentelystä esimiehenä toimimiseen.
lue lisää

Sähkösuunnittelija Artturi Kurkimäki

Sähkösuunnittelija Artturi Kurkimäki on viihtynyt jo vuosien ajan meillä sähkösuunnittelijana. Tässä on hänen tarinansa Elvakilla ahkerasta harjoittelijasta monipuolisten ja haastavien projektien parissa painivaksi suunnitteluinsinööriksi.

lue lisää

Markus Mustonen, LVI-suunnittelija

LVI-suunnittelija Markus Mustonen on työskennellyt meillä monipuolisten ja vaihtelevien rakennushankkeiden parissa jo vuodesta 2018 lähtien.

lue lisää

Avoimet työpaikkamme

Rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvalaiteasentaja, Kempele

Liity rentoon porukkaamme tekemään töitä tuoreimman talotekniikan parissa!

Talotekniikan edelläkävijä Elvak hakee automaatio-, paloilmaisin- ja turvalaiteasentajaa Kempeleeseen.

Pääset ajamaan automatiikkaa monipuolisiin kohteisiin kouluista kerrostaloihin ja toimistoista tehtaisiin.

Haemme reipasta ja rentoa tekijätyyppiä, joka haluaa kehittyä alan ammattilaisena.

Jos jutustelet sujuvasti asiakkaiden, työkaverien ja tietotekniikan kanssa, olet etsimämme kaveri!

Tarjoamme sinulle hyvän palkan sekä edut, joustavan työajan ja hyvinvoivan työyhteisön, jossa kaikkien jaksamisesta kannetaan aidosti huolta.

Kuulostaisiko sinun jutultasi? Hae paikkaa oheisella lomakkeella nyt!

Lisätietoja:

Ville Karhumaa, projektipäällikkö
044 745 6076
rekry@elvak.fi

  TYÖHAKULOMAKE

  KOKENUT SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Kempele

  Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä laitteiden käyttöönotto tehtävät. Sinulta löytyy kokemusta 1-3 v. ajalta rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutuksesta.

  Työskentelet yhteistyössä projektipäälliköiden, projektinhoitajien, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.
  Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Edellytämme työssä matkustusvalmiutta.
  Tarjoamme kiinnostavia projekteja kokeneessa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
  Lisätietoja: Ville Karhumaa +3584 4745 6076

   TYÖHAKULOMAKE

   SÄHKÖ-, TURVALAITE- / RAKENNUSAUTOMAATIOASENTAJA, Vantaa

   Haemme Vantaalle

   RAKENNUSAUTOMAATIO- / AUTOMAATIOASENTAJAA

   Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä projektien hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä projektipäällikön, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien toteutuksesta. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.

   Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan.

   Tarjoamme kiinnostavia automaatioprojekteja nuorekkaassa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

   Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
   Lisätietoja: Mikko Ranua +358405365340

    TYÖHAKULOMAKE