Ura meillä

Ura Elvakilla

Elvakilla kannustamme sinua kehittymään ottamalla vastuuta ja tarttumalla monipuolisesti erilaisiin haasteisiin. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu osaaja ja tärkeä joukkuepelaaja. Pystymme tarjoamaan monipuolisesti vaihtelevia työtehtäviä ja useita etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Meillä työskentelet nuorekkaassa porukassa dynaamisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Meillä teet työtä, jolla on merkitystä – suunnittelemme ja rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa talotekniikan saralla.

Elvakilla henkilöstön hyvinvointi on kaiken keskiössä, ja sitä kehitetään yhdessä jatkuvasti. Meille on tärkeää, että työskentely tapahtuu parhailla työkaluilla ja työympäristö on kannustava, terveellinen ja turvallinen.

Meille mukava tulla töihin joka päivä.

 

Katso avoimet työpaikamme

Nuorekas ja kannustava työyhteisö

Elvak on rento ja nuorekas työpaikka, jossa on hyvä yhdessätekemisen meininki. Haluamme kehittää yrityskulttuuriamme ja työyhteisöämme jatkuvasti paremmaksi, joka näkyy työpaikoillamme ilona, ystävyytenä ja kunnioituksena.

Erinomainen työhyvinvointi

Haluamme olla muuttamassa suomalaista yrityskulttuuria panostamalla henkilöstön hyvinvointiin, ja sitä kautta kasvualustaamme. Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja pyrimme löytämään yhä parempia tapoja tehdä työpäivästämme mukavampi.

Alan uusimmat työvälineet

Meillä on käytössä uusimmat ja tehokkaimmat työvälineet, -menetelmät ja -käytännöt. Modernit ja ergonomiset työtuolit, säädettävät työpöydät sekä muut kalusteet. Oikeat toimistokalusteet takaavat viihtyisät tilat sekä edistävät työhyvinvointia.

Mahdollisuus uralla etenemiseen

Kasvuyrityksenä pystymme tarjoamaan haasteita, vaihtelevia työtehtäviä ja etenemismahdollisuuksia mahdollistaen kaikille sopivan työuran.

Pidämme huolta tietosuojastasi

Henkilötietojesi huolellinen käsittely on meille ensisijaisen tärkeää. Noudatamme tietosuojalainsäädäntöä ja tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä perusperiaatteita, kuten EU:n tietosuoja-asetus, Henkilötietolaki ja sähköisen viestinnän tietosuojalaki edellyttävät

 

lue lisää

Petri Nissilän kokemuksia Elvakilla työskentelystä

Petri Nissilä työskentelee Elvakilla projektipäällikkönä. Lue kuinka Nissilän ura Elvakilla on edennyt opintojen ohella työskentelystä esimiehenä toimimiseen.

 

lue lisää

Avoimet työpaikkamme

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö toimitilakohteisiin, Kempele

Haemme vahvan työkokemuksen omaavaa sähkösuunnittelijaa haastavien ja laajojen toimitilakohteiden sähkösuunnittelun projektipäällikön tehtäviin. Hankkeet ovat pääsääntöisesti uudisrakentamisen toimitila hankkeita. Tyypillisimpiä toimitilakohteita ovat suuret logistiikka-, kauppa- ja liikekeskukset sekä toimistorakennukset.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä ja vastaat hankkeista itsenäisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa aina hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinussa on johtajuutta, johdat suunnittelua esimerkilläsi ja vastaat sähkösuunnittelun kehittämisestä vastuualueellasi. Halutessasi muodostamme sinulle oman suunnittelijaryhmän, jonka esimiehenä tulet toimimaan.

Toivomme insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta toimitilahankkeiden sähkösuunnittelutehtävistä.

Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään suunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
Lisätietoja: Kari Kokko 044-9866320

  TYÖHAKULOMAKE

  Sähkösuunnittelija asuntorakentamisen kohteisiin, Kempele

  Haemme sähkösuunnittelijaa haastavien ja mielenkiintoisten asuntokohteiden sähkösuunnittelun tehtäviin. Hankkeet ovat pääsääntöisesti uudisrakentamis hankkeita. Tyypillisimpiä suunnittelukohteita ovat perinteiset kerrostalohankkeet ja nykyaikaiset ja ekologiset puukerrostalot. Asiakkaidemme kohteissa käytetään monipuolisesti erilaisia moduulirakentamisen tuotteita ja pääset mukaan kehittämään myös moduulituotteiden taloteknisiä ratkaisuja.

  Työ tapahtuu pääsääntöisesti projektitiimissä, jossa suunnittelijana ja vastaat hankkeista itsenäisesti ja pääset suunnittelemaan kohteita kokonaisvaltaisesti. Olet vahvasti mukana suunnitteluprosessissa aina hankkeiden hankekehityksestä alkaen, ja toimit asiantuntijana asiakkaamme talotekniikan suunnittelu- ja kehitystiimeissä.

  Meille on tärkeää, että olet hyvällä asenteella varustettu ja aikaansaava joukkuepelaaja. Uskallat esittää mielipiteitä ja seisoa sanojesi takana. Sinulla on selkeät tavoitteet, ja haluat kehittää itseäsi ja omaa urapolkuasi tavoitteellisesti.

  Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, suunnitteluohjelmien, prosessien tuntemusta, sekä ennakkoluulotonta asennetta ja kykyä tehdä päätöksiä.

  Tarjoamme kiinnostavia suunnitteluprojekteja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin sekä kehittämään sähkösuunnittelua ja konseptiamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi

  Sähköpostin aihekenttään: Sähkösuunnittelija
  Lisätietoja: Kari Kokko 044-9866320

   TYÖHAKULOMAKE

   AUTOMAATIOASENTAJA, Vantaa

   Haemme Vantaalle

   RAKENNUSAUTOMAATIO- / AUTOMAATIOASENTAJAA

   Tehtäviisi kuuluu rakennusautomaatio-, paloilmoitin- ja turvajärjestelmä projektien toteutusten asennus, sekä projektien hoitaminen Etelä-Suomen alueella. Työskentelet yhteistyössä projektipäällikön, sekä muiden urakoitsijoiden ja sidosryhmien kanssa. Vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien toteutuksesta. Työssä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja hyvin vaihtelevien talotekniikkaprojektien parissa.

   Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Osaamisen kasvaessa pääset kehittämään urapolullasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan.

   Tarjoamme kiinnostavia automaatioprojekteja nuorekkaassa tiimissä, jossa voit kehittää itseäsi ja saada vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

   Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: rekry@elvak.fi
   Lisätietoja: Mikko Ranua +358405365340

    TYÖHAKULOMAKE